Nőből börtönőr?!
Figyelt kérdés
Állásajánlatot kaptam, börtönbe őrnek, kisérönek...na meg ugye amit rám biznak... Valakinek tapasztalata? Ismerősei mit gondolnak? Fizu dupla lenne mint a mostani fizetesem, jó ajanlatnak tünik, de sokan ellne vannak, idegileg nehéz...stb 27 éves nő volnék...#váltás #munka. lehetőség. börtönőr
2016. aug. 27. 20:03
1/2 anonim válasza:
Én sokat ismertem pár éve, elhanyagolhatóan kevés nő volt köztük. A nagy átlagnak mentálisan nagy teher volt ez a meló, mégha a fizetés jónak is mondható. Nem lehet egyszerű. Viszont azt látom, hogy a suliba (Bp, Kőbánya) egész komoly létszámú nő jár (kb a férfiak ötöde), feltételezem ők is őrök lesznek később...
2/2 anonim válasza:
Egy dolog biztos. A fogvatartottakkal bánni nem egyszerű dolog.Pláne, mert ilyen is van közöttük, ha ártatlan. A fogvatartottak jogait sokkal jobban be kell tartani, mint egy szabad emberét, mert ha sérül a joga, rögtön panaszt tesz. Fizikailag nem annyira megterhekő, inkább mentálisan. Ha betartod a jogszabályokat, nem vészes. Ezt 18 év tapasztalata mondatja velem. Bár én férfi vagyok. Egy biztos. A női fogvatartott rosszabb, mint a férfi. Hisztis. ezt is kalkuláld bele. Sok sikert-:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!