Jelenleg milyen börtönőrnek lenni? Természetesen börtönőrök véleményére vagyok kíváncsi. Olvastam, hogy rengeteg börtönőrt keresnek. És úgy érzem h el tudnám képzelni magam benne.
Az egyik legstresszesebb munka. Általában gyomorfekéllyel mész nyugdíjba (leszázalékolással természetesen).
Előfordulhat, hogy megtámadnak, megvágnak, leköpnek, de az állandó idegeskedés az mindig jelen van.
Ha ennyire nem vagy képben az alap dolgokkal, akkor nem ajánlom neked ezt a szakmát.
Nem szabad gyors hajtani. -> Mégis hányan száguldoznak az utakon.
A boltban is lopnak, pedig nem lehetne.
Fegyvertartás fegyvertartási nélkül.
No én még 24/48-as beosztással nem találkoztam (de persze nem kizárt, hogy van ilyen), inkább 12/24, 12/48-ra készülj. Tehát 12 óra nappal, 24 pihi, utána 12 éjszaka és 48 pihi.
És stresszes munka, ez valóban így van. Van aki jól bírja és szereti is csinálni, s vannak sokan, akik egy éven belül leszerelnek.
Beosztástól függ, hogy pontosan mi lesz a feladatod, de jellemzően a fogvatartottak mindennapjainak irányítása, ellenőrzése: ételosztás, ide-oda kísérés, előállítás, rend és fegyelem megkövetelése stb. Mindezt úgy, hogy úgy érzed nekik csak jogaik vannak, neked pedig csak kötelességed.
Szóval nem könnyű, de ha érdekel tegyél egy próbát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!