Fizikai alkalmassági vizsgára hogyan készüljek?
Helló!
24 éves lány vagyok, és fizikai alkalmassági vizsgára szeretnék készülni. Hogy pontosan az mikor lesz, azt még nem tudom, ősszel kezdődik a toborzás, szóval valószínűleg szeptemberre tehető.
A helyzet az, hogy fogalmam sincs, hogyan is kezdjem el a felkészülést, hogyan hozzam formába magam. Sajnos kicsit eltunyultam, még a fekvő is kihívást jelent, de most szándékomban áll megmakacsolni magam és készülni, hogy sikerüljön ez.
Egy börtönbe mennék dolgozni, elsősorban irodai munka érdekelne, viszont oda is kötelez a fizikai (bár azt nem mondták, mennyi pont, jól tudom a foglároknak kell 80)
Szóval lenne egy hónapom készülni. Valaki, aki érti a témát, tudna nekem ötletet, tippet, segítséget adni, hogyan érdemes elkezdeni az edzést, gyakorolni, jobbnak és jobbnak lenni? Nagyon sokat segítene vele.
Ja és aki kérdezi miért akarok ilyen helyen dolgozni:
Apám és nagyapám rendőrtisztek voltak, kiskoromban is érdekelt ilyesfajta szakma, csak más felé vetett el a sors. Fősulit végeztem, de nem igazán találom a helyemet. Most adódott egy ilyen lehetőség, csak sajnos a BTK-s életmód elszívta az erőmet és kicsit eltunyultam miatta (így van mit leadni is). Viszont tényleg szeretném megragadni a lehetőséget, tehát van kb. 1 hónapom változtatni a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!