Milyen népdalokkal készüljek a felvételire? (ELTE)
Ötleteket várnék, hogy mik azok a dalok, amikkel nem lehet mellé nyúlni, esetleg preferálják az ELTE-n. Három szakra jelentkeztem: óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő illetve tanító. Kissé izgulok, mivel az alkalmassági vizsgán múlik az egész (a pontom jóval az előző évek ponthatárai fölött van.)
Esetleg mire kell jobban figyelni?
(Az előalkalmasságiról sajnos későn értesültem, így oda nem jutottam el).
Valamint mennyire elfogadóak, fontos a jelentkező külleme? Nekem barna hajam van, de a frufrum kékre van festve, és félek, hogy ez esetleg probléma lehet.
Köszönöm a válaszokat, tapasztalat megosztást előre is!
Jajj ne izgulj! :)
Vannak nálunk rózaszín hajúak, össze piercingezettek, mindenféle :)
Ha jól emlékszem énekből népdalokat, és nem gyermekdalokat kérnek. Nincs külön kedvence senkinek, Amiket tudsz, szedd össze, pl.: Tavaszi szél, Hol jártál báránykám, A part alatt, Hopp Juliska, Érik a szőlő stb.
Éneknél csak üss ütemet és tisztán énekelj. Szolmizálásnál megadják az első hangot és végigmondod. Nem egy nagy történet. Engem elküldtek mondjuk felülvizsgálatra, mert csuszkál a hangom, de ott átengedtek
Most nyáron végzem az ELTE-n óvón. Ha van valami kérdésed, nyugodtan írj.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Megnyugodtam, hogy nem gond a frizurám :)
Illetve köszönöm a dalötleteket is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!