Határozott idejű munkaszerződésesek! Hogyan élitek meg az állandó hosszabbítást vagy meg nem 🙅 hosszabbítást?
Ha túlvállalod magad, az sem jó, azért ami jár, az jár, a szabadság is, legyél kicsit önző. Nekem tavaly nem volt választásom, hoztam egy áldozatot, aztán jól ki is merültem, ugyanakkor megvalósítottam egy célomat, amire másképp nem volt lehetőség, csak ennek az lett az ára, hogy ismét munkát kell keresnem, de én is emberből vagyok és elfáradok, szóval nem voltak túl tisztességesek, de ha eddig mindig kimásztam a pocsék helyzetekből, most is sikerülnie kell. Viszont ha tavaly nem hozom meg azt az áldozatot, még jobban kimerültem volna, és lehet, hogy most nem itt írnék.
Szóval fel a fejjel. :-)
Az igaz, hogy valami új kezdete, azonban nem minden ember szereti a kockázatot.
Ha van egy olyan életszínvonal ami elviselhető, akkor azt általában többet megszeretnék tartani, és nem szeretnének kockáztatni, főleg ha ez a sorsfordulat úgy is elsülhet, hogy minden csak rosszabb lesz. Sajnos a siker nincs kőbe vésve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!