Meg lehet szokni egy kolléga állandó dührohamát? Részletek lent
Egyik kolléganőm nagyon fel tudja húzni kagát munka közben és olyankor az egerét felkapja és az asztalra dobja.
Mindig szóltunk neki; eleinte humorosan, nem vette az adást, utána szigorúbban, de folytatta. Ezért is hiába szolnék rá, folytatná, pedig nagyon sokáig napi többször rászóltunk.
Engem még mindig zavar. Képzeljétek, hogy ülök a gép előtt, a munkámra figyelek, körülöttem csönd, egyszerre csak csatt, a szívem majd leáll akkor megnyigszom a szivroham utan megint elmelyedek a munkaban, megint csatt, megint majdnem leall a szivem...
DE a többiek már inmunisak. Dolgoznak tovább, meg se rezdül az arcuk; megszokták.
Hogy tudnám én is megszokni. Hogy szoktátok meg a kollégák rosssz szokását?
Min tudja így felhúzni magát állandóan? :D
Egyszerű, az egér a cég tulajdona gondolom. Nem arra tervezték, hogy dobálja. Simán felér egy rongálással, én erre élezném ki a szitut. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!