Külföldön dolgozók! Az albi+rezsi+kaja költségek után mennyi pénzetek marad?
És miért pont Iroszágot, Hollandiát vagy Angliát válsztottátok?
Beilleszkedés, munkatársak, főnök milyenek?
Haverom Németbe volt, egy futár cégnél(GLS talán) 8-12óra munkák + + de amint megtudták magyar, úgy beszéltek vele, mint a kugyával és a fizetése is allig 200.000ezer Ft volt(nem vicc)
Hollandia mert ha beszeled A nyelvet magas szinten alkor az egyik legbefogadobb szabad orszag.
Homo hetero kicsi nagy fekete feher nudista minden oke
Én azért jöttem Írországba, mert már korábban egy utazásom során teljesen beleszerelmesedtem. Fantasztikus az emberek többsége, az íreknél befogadóbb, segítőkészebb, nyitottabb nép kevés van (persze itt is vannak rossz emberek, ahol mindenhol).
Gyönyörű ország emellett, kicsi és bejárható, pár rosszabb környéket leszámítva biztonságos. Jó itt élni, nem tapasztalok semmilyen diszkriminációt, a kollégáim nagy része külföldi, egyenlő eséllyel indultunk és hasonló a fizetésünk is. Ha az ember beszéli a nyelvet, nem kell félnie attól, hogy munka nélkül marad.
En tobb ajanlatot is kaptam kulfoldon, azert valasztottam vegul anglia-t mert az a munkahely igerte egyedul azt, hogy nem kell sokat felesegtol/csaladtol tavol lenni terepen. Ez vegul kiderult, hogy hazugsag volt mivel azonnal kiraktak hollandiaba dolgozni 1 evre. Nekem nem jott be hollandia egyaltalan, viszont az angol eletet kiprobaltam volna hosszabb tavon is, igy aztan felmondtam es a ceg versenytarsahoz mentem at dolgozni. Azota is itt vagyok kozepangliaban ugyanannal a cegnel.
Eltem/dolgoztam hosszabb rovidebb ideig indiaban, ausztriaban, hollandiaban, francia- es nemetorszagban is. Nekem legjobban Ausztria es Nemetorszag jott be, talan mert kulturaban, viselkedesben, etelekben nagyok sok hasonlot veltem felfedezni. Anglia mint elet nem nagyon jon be, tudom hogy kozhelyesen hangzik, de engem az idojaras is kikeszit, nagyon fronterzekeny vagyok. En biztosan vissza fogok koltozni Mo-ra par even belul, hianyzik a balaton :)
A balaton ? Hajaha
100x szebb tabak vannak mindenhol
16-nak:
Nem is a szepsegrol van itt szo. Amugy azt sem allitottam, h ez a legszebb hely a vilagon.
Gyakran uticelunk a Francia tengerpart par ora es ott vagyunk.
Mindenho lcsodaszep a tenger ingyenesek a strandok es a parkolas is .
Az emberek kedvesek es a kiszolgalas gyors es kedves senki nem huz le nem kell 1500 ft parkolni mocsokba Vannak ingyen nyilvanos tiszta wc minden varosban es tengerparton.
A vilag legszebb helye a Francia normand partok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!