Ti mit dolgoztok és milyen végzettségetek van?
Figyelt kérdés
Azért teszem fel ezt a kérdést, mert olyan stádiumban van jelenleg az életem, hogy nem tudom elképzelni, hogy valaha boldog legyek újra, és ezt az 1 éve a munkahelyi "huzavona" okozza...
1 éve végeztünk a főiskolán, a páromnak diplomája van, és felsőfokon beszél angolul, ECDL bizonyítvány, jogsi, és jelenleg is olyan munkahelye van, hogy 150ezret keres, havi 300 órában. (az előző munkahelye is ilyen volt)
Én 100ezret keresek normál munkarendben, de félretenni sem tudunk, teljesen kilátástalan minden, és állandóan egyedül vagyok, ami kikészít...
Nagyon érdekelne, hogy ki-hol találta meg a számításait!
2016. aug. 20. 20:32
11/13 anonim válasza:
Keramikus és cukrász végzettségem van. A kerámia sajnos luxus diploma volt, bármennyire szerettem, nem lehet belőle megélni. Ekkor végeztem el a cukrászt, erre van kereslet, és nagyon szeretem csinálni. Viszont egy ideig nálam is "mélyrepülés" van, most kezdek saját vállalkozásba, tehát 1-2 évig csak megy a pénz...remélem, utána jönni is fog:) Amúgy degeszre nem tudom magam keresni vele, talán nettó 180 egy hónapban ( esküvői szezonban jóval több ), emellett a férjem nettó 270 - et keres + étkezési jegy stb.
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ha nem vagyok túl indiszkrét, szabad kérdezni hogy a férjed mit dolgozik?
2016. aug. 23. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!