Milyen karrierem lehetne így?
Figyelt kérdés
"Jó" nyelvérzékkel lettem megáldva,anoglul felsőfokon tudok,latinul is,spanyolul és franciául középfokon.Anglisztika BA-t végeztem,mellette dolgozom,de nem tudom...Hogyan tovább?2016. aug. 18. 12:58
1/4 anonim válasza:
Pont ugyanígy vagyok, csak nem pont ugyanezeket a nyelveket beszélem. Anglisztika BA-val, 2 felsőfokú, 1 középfokú és 3 alapfokú nyelvtudással jelenleg takarítok. Nyelvtanárnak azért nem kellek, mert nincs MA-m, irodába azért, mert nincs releváns tapasztalatom. Takarítani is úgy vettek fel, hogy nem tudnak a diplomámról, mert előtte már egy pár ilyen helyen mondták, hogy túlképzett vagyok, és gondoltam, akkor a következőnél majd eltitkolom.
3/4 anonim válasza:
Én is az SSC-típusú munkahelyet ajánlanám, ott nem szükséges általában tapasztalat, csak nyelvtudás, és még a fizetések is magasak. Persze kezdésnek maximum adminisztratív, monoton munkák jutnak, de ha az ember bedolgoza magát, nő a felelősség és érdekesebb munkát is adnak, lehet felfelé lépegetni.
4/4 anonim válasza:
én is az ssc-t ajánlom. nekem pl. fenn van az önéletrajzom a professionön, és rendszeresen hívnak ilyen helyekről. ha Magyarországon akarsz először szerencsét próbálni, az ibm-et pl. tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!