NEMAKAROK kérdése:
Mi történik ha nem megyek be az elvállalt diákmunkára?
Figyelt kérdés
Szombat reggel kellet volna mennem meg vasárnap de beteg lettem és nem mentem.Ma hétfő van de nem telefonált senki hogy miért nem mentem? Kapok érte valamit vagy ha táppénzes papírt viszek be vagyis igazalom hogy beteg voltam akkor nincs gond? Vagy mire számíthatok ilyen esetben?2016. aug. 15. 20:46
1/4 anonim válasza:
Hát ilyen esetben nem hiszem, hogy kapsz bármit is. Plusz szerintem jelzik a közvetítőnek, így azt a céget elfelejtheted. Legkevesebb lett volna betelefonálni.
2/4 anonim válasza:
Hívd fel a diákközvetítőt holnap. Már ma meg kellett volna tenned egyébként. Ők nem fognak téged keresgélni, annak a munkának így már szerintem lőttek.
3/4 anonim válasza:
Semmi azonkívül hogy elvesztetted a munkahelyet.
4/4 A kérdező kommentje:
Most egy gyárban vagyok folyamatosan.Az csak alkalmi lett volna szóval annyira nem gond.
2016. aug. 16. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!