Mi lesz abból, ha nem megyek be diákmunkára?
ebben a hónapban vagyok diákmunkán, nem akartam menni, de csak rám erőszakolták, de ez mindegy.
a lényeg, hogy az oviban vagyok, de az most bezárt, mert ugye nyáron mindig bezárnak 1 hétre vagy hogy és ezért engem és a többi diákmunkást átirányították az ált. suliba.
akik az oviban voltak, azok közül nem láttam ott egyet se, csak magammal együtt 3 embert, de azok is hamarabb hazamentek, mint lehetett volna.
nem csinálok semmi se ott, tegnap is ott ültem egész nap, úgyhogy ma nem mentem.
de milyen már az, hogy nekem el kell menni, más meg nem megy és mégis bevan írva a jelenlétije és nem szólnak érte??
baj lesz, hogy nem mentem be?
eddig még egyszer se láttam a szerződésemet, nem tudom hány forintos órabérért dolgozok, ha egyáltalán van, a város hivatala irányítja ezt a diákmunkát.
nagy baj lesz, hogy nem mentem?
Azért szólhattál volna.
Így egy megbízhatatlan kis hülye gyereknek fognak gondolni.
Talán a többiek, akiket nem láttál, megbeszélték valakivel, hogy nem mennek.
Ez a szó nélkül nem megyek be olyan gyerekes.
örülj neki,hogy nem kell csinálni semmit.:) én ma voltam diákmunkán és lány létemre nehéz dobozokat pakolgattam egésznap a raklapra,nagyon elfáradtam
az hogy nem tudod az órabéred és nem írtatok szerződést a te hibád is.egyátalán tudják a bankszámlaszámod?meg az adataid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!