Jelentkeztem Diákmunkára a Mcdonald'sba és tegnap hívtak hogy menjek be a központba és beszéljünk. Nem gáz ha nem megyek el?
Figyelt kérdés
Sokan lebeszeltek róla, meg csak rosszakat olvasok, így már nem szeretnék ott dolgozni, inkább csomagolok. Szóval nem gáz ha nem megyek el holnap? Vagy ilyenkor kell nekik szólni?2015. jún. 29. 08:19
1/11 anonim válasza:
Nem gáz, de szólj előtte. 1 perc telefon az egész.
3/11 anonim válasza:
Egyaltalan nem gaz. Ha nem mesz, hat nem mesz. Te dontesed.
Odaszolni sem kell, minek. Nehogy azt hidd, hogy unnepseget rendeztek a fogadasodra, hogy azt lekellene mondani.
4/11 anonim válasza:
Minek: udvariasság, előrelátás, mert lehet hogy még kelleni fog később az az állás és nem az lesz a lista élén aki oda se szólt korábban hogy nem megy.
5/11 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat:)
2015. jún. 29. 09:14
6/11 anonim válasza:
Ne menj, ha nem akarsz, DE szólj nekik, mivel simán szólnak a diákszövetkezetnek, hogy nem jelentél meg, és simán megszívathatnak.
7/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok sehova regisztralva, vagy leszerzodve
2015. jún. 29. 11:33
8/11 anonim válasza:
1 telefont azért el tudsz intézni ugye? Vagy félsz szólni? Harapnak? Sokba kerül? Komolyan mondom, amennyi időt ezzel elszarsz itt már ezerszer felhívhattad volna őket.
9/11 anonim válasza:
Ha még nem próbáltad soha, akkor miért ne mennél valameddig dolgozni is oda?
Egész más, hogy mit mondanak róla, és más tényleg magadnak látni. Érdekes is lehet, még ha nem is tetszik.
Én biztos kipróbálnám, mint ahogy ki is próbáltam sokmindent. És nem bántam meg, mindig láttam érdekes dolgokat, érdekes embereket.
Kipróbáltam még az éjszakai gilisztaszedést is -horgászoknak-, jól is fizetett volna, ha ki nem derült volna, hogy giliszták oldalán állok! Jó, mi?
10/11 A kérdező kommentje:
imadom ezeket a k*cs*g embereket, akik csak ilyen sz*rhazi módon tudnak írni...:) "eltudod intézni neem?! félsz?! harapnak?!" nem értem miért kell ilyen bunkónak lenni, teljesen lenéző stílus.. képzeld vannak ilyen emberek, akik inkább kérdeznek előbb, mint cselekednek, de nagy probléma ez:)
2015. jún. 30. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!