Jelentkeztem egy diákmunkára csomagolónak. Milyen orvosi vizsgálatoknak kell alávetni magam vagy mi az ami lesz. Olyan mint suliban, hogy pl: vérnyomás, súly, magaság, stb. ilyenek? Vagy más?
Milyen vizsgálatot kért a munkáltató és/vagy diákszövetkezet?
- Tüdőszűrés úgy megy, hogy leadod a TAJ-kártyád, sorra kerülsz, bemész a fülkébe, deréktól felfelé levetkőzöl. (Ha lány vagy, a melltartód is le kell venned.) Ezután beállsz a gépbe és 1-2 percen belül kész is vagy. Szemből is lesz röntgen és egyszer oldalt kell fordulnod.
- Foglalkozásegészségügyi vizsgálaton az üzemorvos megméri a vérnyomásod, meghallgatja sztetoszkóppal a szíved és a tüdőd, kérdez párat (pl. dohányzol-e). Kábé ennyi.
Jézusom! Te milyen iskolába jártál, ahol a péniszedet és herédet fogdosták?!
Nekem soha nem volt senki kíváncsi rá.
Amúgy nekem az ilyen munkaügyi orvosi vizsgálaton a súlyomat is megmérték pedig nem vagyok 180 kg. Pontosabban megkérdezte a doki, hogy hány kiló vagyok. Mondtam egy számot, hogy kb annyi. Erre csak azért is rá kellett állnom a mérlegre és kiderült, hogy 3 kg-mal több vagyok. Ezek után úgy beszéltek velem mint valami szeméttel, hogy legközelebb ne hazudjak szándékosan a súlyommal kapcsolatban, stb.
Hát mondom, de nem szoktam magam naponta méregetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!