Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Orvosi alkalmasságin számít...

Orvosi alkalmasságin számít valamit, ha magas a vérnyomásom?

Figyelt kérdés

2012. aug. 25. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Azt nem nézik, csak a szemedet. A vérnyomást meg sem mérik.
2012. aug. 25. 18:38
 2/5 atilis ***** válasza:

Dehogynem mérik, sőt még EKG-t is csinálnak.

Csak a nagyon kórosan magas vérnyomást fogják kezelni, de akkor sem fognak a vezetéstől eltiltani, legfeljebb behívnak még kivizsgálásra, és kapsz rá gyógyszert.

A látásvizsgálatnál szoktak kihullani, színtévesztés...stb, de az sem törvényszerű. Haverom cukorbetegen ment el C-re, de a dokinak eltitkolta a cukorbetegségét, ráadásul olyan rosszul látott a szemére, hogy az nem igaz, mégis valahogy sikerült kimagyaráznia magát. A dokinak az a lényeg, hogy szurkold le a súlyos ezreket az asztalra, aztán mehetsz is.

2012. aug. 25. 18:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja 7000 FT-ot elkérnek egy sima orvosi vizsgálatra.. :D
2012. aug. 25. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem EKG-t nem csináltak, de vérnyomást azt mértek. mondták, hogy kicsit magas, aztán ennyi, semmi további gyógyszer vagy korlátozás.
2012. aug. 25. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:
2 éve csináltam a jogsim, nekem akkor nem mérték..
2012. aug. 25. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!