A nikotin meddig mutatható ki a vérben?
Figyelt kérdés
Egy cigaretta elszívásának nyomai, meddig mutathatók ki egy általános vérvizsgálattal? Alacsony a vérnyomásom, ezért az orvos elküldött vérvételre.2013. márc. 7. 21:45
1/8 anonim válasza:
Semeddig sem mutatható ki általános vérvétellel. Nem terjed ki ilyenre egy általános vérképvizsgálat.
2/8 anonim válasza:
erre szokás azt mondani, hogy 12évesen ne cigizz, nem tesz jót. ha meg több vagy 12nél, akkor szégyelld magad, hogy ilyen hülyeségeket kérdezel, és ennyire tudatlan vagy.
3/8 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok, és nem vagyok képben az ilyen dolgokkal, most akkor szégyelljem el magam?
2013. márc. 8. 16:58
5/8 anonim válasza:
én szégyellném magam. ha most romlott parizeres kalácsot eszek, akkor a szemészorvos meddig fogja kimutatni?
6/8 anonim válasza:
Gondolom a helyesírásod miatt is szégyenkezel?
7/8 anonim válasza:
nem célom, hogy egy internetes semmitmondó oldalon kövessem a helyesírási szabályokat, de ha már te ilyen pro vagy, és te csak helyesen írsz, akkor a 4. válaszban miért nem írtad le helyesen azt a három szavas mondatot? megtalálod benne a hibát?:)
8/8 A kérdező kommentje:
Oké, elég a balhéból. És ez azért nem annyira egyértelmű szerintem... De felőlem úgy fosod össze magad a romlott párizsis kalácsodtól, ahogy akarod, nem hiszem, hogy ennek sok köze volna a szemedhez, ellenben a nikotinnal, ami viszont a véráramba kerül tudtommal...
Köszönöm a normális válaszokat.
2013. márc. 8. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!