Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan kollégád, akit...

Van olyan kollégád, akit vmiért nagyon nem kedvelsz? Ha igen, mi az oka?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, aki az infókat lerövidítve adja tovább, nem magyarázza meg, én találjam ki a gondolatait, időnként folyik a szájából a káromkodás, hisztis - és ez egy férfi kolléga...

2016. aug. 12. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Volt egy vén p*csa, tipikusan az a fajta, aki főnöknek képzeli magát, csak mert ő a legidősebb.. Nekem is állandóan próbált parancsolgatni, meg utasítgatni, és mikor fölhívtam rá a figyelmét, hogy nem ő a főnököm, még ő sértődött be. Mindig megjegyzéseket tett a munkámra, a magánéletemben vájkált, szóval egy igazi kis vipera volt, aki ott mart bele az emberbe, ahol tudott. Ezért is "utálták ki" anno őt a onnan ahol most én vagyok, egyszerűen senki nem bírta elviselni. Szerencsére még áprilisban nyugdíjba ment...

Van egy másik, akiről szintén meg van a véleményem. A szakmai tudásával nincs bajom, viszont ő meg az a fajta, hogy azért féltékeny a másikra, mert az szebben, jobban dolgozik, fiatalabb, szebb, és nem bírja elviselni, hogy én egy év után olyan munkát kapok, mint ő, aki már 20 éve ott van. Persze ezt nekem nem mondja, hanem a hátam mögött beszél ki. Na ezt se szeretem.

És van egy harmadik, akit nagyon nem szívlelek, méghozzá azért, mert nem csinál semmit, a munkája értékelhetetlen, de a cég kapja utána a pénzt, ezért "tartják". És konkrétan azzal, hogy ő napi 6 órában elvakarózik itt bent, és szinte csak melegedni jár be, többet keres mint mi, akik egész hónapban hajtunk, mint az állat.

2016. aug. 12. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Van egy munkatársam aki kész katasztrófa. Ellenőrzi mások munkáját, átkutatja a szemetest, benyúl mások cuccai közé. Plusz gonosz, irigy és bunkó. Mindenbe beleszól, semmi nem jó. Kidobja más munkáját ha neki nem tetszik.

Nem főnök.. Utálom. Pedig jó munkám van csak ezt a nőt nem viselem el. Szerencsére a főnök tud róla milyen, így sok sz.. rt nem tud keverni. Csak azért nem rugják ki, mert állami munkahely és így is hiányban vagyunk.

2016. aug. 12. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Elég tipikus sztori. A "kedvenc" kollégám összejött a főnökkel, azóta értelemszerűen ő az atyaisten a cégnél. És sajnos elég furcsa természetű emberke, a kollégák 90 százalékával szemben homlokegyenest másképp gondol, csinál mindent. Persze csak ő tudhatja, csinálhatja jól, hiába nettó baromság. Ha tizenöten mondjuk, hogy az úgy nem lesz jó, akkor is neki van igaza. Plusz egyáltalán nem tudják otthon hagyni a magánéletüket. Volt már órákra eltűnés, csapkodás, hisztirohamok, sírás- mindez persze munkaidőben. Mi meg dolgozzunk helyette. Még szerencse hogy a békülést nem előttünk, vagy az épp ott lévő ügyfelek előtt intézik...

És igen, van sz.rkavarás is a részéről, plusz vagyunk páran akiket utál, ugyhogy ott tesz alánk, ahol tud...

2016. aug. 12. 23:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs.Persze van akivel jobban szeretek dolgozni,mint másokkal,de azért elvagyok mindenkivel.Engem viszont,mint visszahallottam,nem nagyon csipáz pár emberke,mert szerintük elkényeztetett stb vagyok.Holott nem is ismernek:D Amúgy rohadtul nem érdekel az ilyesmi.Nem fogok,akarok senkinek se megfelelni.Aki kedvel az kedveljen,aki meg nem az utáljon,engem nem zavar.
2016. aug. 13. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, akit nagyon utálok, de vannak ellenszenvesek.

- olyan nálunk is volt, aki nem adott tovább információkat rendesen

- van ez a tipikus hipszter/etno csajtípus, aki baromi idegesítő, de ő mégis azt gondolja, mindenkinek imádnia kell őt, mert ő CUKI és különleges, és ezért több mindent megúszhat szárazon, mint egy kevésbé különleges emberke... burkolt sértések másoknak, furán feltett és igen indiszkrétnek hangzó kérdések... és ugye utána "á, csak vicceltem"

- a kb. 18éves gyakornokcsaj, aki házibuliban 2 perc alatt csatakrészegre itta magát, melóban meg azt hiszi, ő sz.rta a spanyolviaszt, és amiért drága kosztüm van rajta, ezért beszélhet mindenkivel úgy, mintha degenerált lenne, pedig ő szúrja el a dolgokat folyton

- a szabadúszó, akit sosem lehet elérni, és miatta áll a meló

- van egy oltári sznob 30as vénkisasszony kolléganőm is, aki mindent lefikáz... ez a tipikus "elhoztam a legdrágább vodkát a CBA-ból, de ez is egy fooooos", mellé affektálás és hajdobálás... közben meg megvett úgy egy feliratos felsőt, hogy azt se tudja, mi van ráírva

- a biomániákusok közül a hisztisek... a miért nincs az irodai büfében ilyen-olyan-amolyanmentes ezmegaz, a lámpát a jelenlétében este 7kor sem lehet felkapcsolni, mert fujj, de utálja a neonlámpát, csak a sztívia a jó, próbálnak téríteni mindenkit, miért nem szedsz mákolajat???????

- a külföldi irodában dolgozik két nő, akik totál megbízhatatlanok, késnek mindennel, lepasszolják a saját munkájukat más osztályoknak, folyton távol vannak

(szerencsére ezek közül egyik sem az én csapatomban van vagy főnök, ők szerencsére normálisak)

2016. aug. 15. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!