Van olyan kollégád akitől a hideg is kiráz?
Figyelt kérdés
Nekem van sajnos, alig tudom elviselni, már attól is a hideg futkos a hátamon, ha látom. brrr2014. júl. 29. 14:04
1/3 anonim válasza:
Volt. Egy borzasztó igénytelen, magas, ronda nő. Védjegye volt, hogy folyton köpködve beszélt, mindenért leszidta a kollégákat és nagyon bunkó volt.
2/3 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon köcsög kollégám, próbálom figyelmen kívül hagyni, de egyre nehezebben megy. Lassan más munkahely után kell néznem, mert változni nem fog szerintem, tehát nekem kell lépnem.
3/3 anonim válasza:
Hál istennek már csak volt, azóta szétkerültünk. Az a nőci olyan volt, hogy szerintem még egy útszéli prosti is megirigyelte volna a viselkedését. Teljesen eltérő személyiségek voltunk, még ránéznem is fájt. A hányinger kerülgetett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!