Ti képesek lennétek otthonról dolgozni?
Nálunk állandóan nem lehet, de egy két nap dolgozhatsz otthon. Őszintén, az én munkámhoz egyébként nem is nagyon lenne szükség a személyes jelenlétemre, mivel minden partnerrel és céggel emailben vagy telefonon kommunikálok.
Iszonyatosan sok időt spórolok azzal, ha otthon dolgozok, kezdve azzal, hogy munka kezdés előtt tíz perccel kelek fel, még pizsamában ülök le a géphez és kb úgy kezdem a napot. Nem kell kiöltözni puccba, sem utazni. A munkám nem megfeszített tempóban zajlik, simán van időm berakni közben egy mosást, teregetni, mégis mindent be tudok fejezni közben. Nálunk minden le van tiltva, még a YouTube is, otthon meg úgy üvöltethetem a zenéta saját gépről, ahogy akarom. A kollégáim amúgy sem beszélgetnek velem, ha igen, akkor hányinger szintű prűd sznobizmus jellemző, szóval nekem egyáltalán nem hiányoznak, találkozok eleget a barátaimmal.
Én szeretek otthonról dolgozni, és kifejezetten praktikus ha szerelőt kell hívni, vagy futárt, mert ezek természetesen mindig csak délben érnek rá. Introvertált embereknek szerintem szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!