Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti képesek lennétek otthonról...

Ti képesek lennétek otthonról dolgozni?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm otthonról dolgozik, kb egy éve. Áll´<tása szerint nagyon jó így, mert általában van annyi ideje munka közben, hogy elmosogasson, mosson, teregessen, akár felmosson, szóval a házimunka nagy részét elvégzi munkaidőben, plusz nem kell korán kelnie, esőben-fagyban kimennie. Ez mind jó is, néha én is örülnék ennek, akár 2 hétig egyhuzamban is. Utána viszont megbolondulnék. Reggel elmegy a férje, és amíg haza nem ér, nem szól hozzá senki egész nap, leszámítva a munkához kapcsolódó telefonokat. Én ezt nem bírnám. Azért a munkahelyen csak beszélget az ember, viccelődünk, néha hoznak egyesek sütit, nagy általánosságban elmondható, hogy jó a hangulat. De minden áldott nap reggeltől estig otthon ülni... nem kompenzálnák a fent leírtak sem. Mondjuk az ismerősöm nem is egy partiparc, nem nagyon járnak a férjével sem sehova. Ti bírnátok?
2016. aug. 8. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálunk állandóan nem lehet, de egy két nap dolgozhatsz otthon. Őszintén, az én munkámhoz egyébként nem is nagyon lenne szükség a személyes jelenlétemre, mivel minden partnerrel és céggel emailben vagy telefonon kommunikálok.

Iszonyatosan sok időt spórolok azzal, ha otthon dolgozok, kezdve azzal, hogy munka kezdés előtt tíz perccel kelek fel, még pizsamában ülök le a géphez és kb úgy kezdem a napot. Nem kell kiöltözni puccba, sem utazni. A munkám nem megfeszített tempóban zajlik, simán van időm berakni közben egy mosást, teregetni, mégis mindent be tudok fejezni közben. Nálunk minden le van tiltva, még a YouTube is, otthon meg úgy üvöltethetem a zenéta saját gépről, ahogy akarom. A kollégáim amúgy sem beszélgetnek velem, ha igen, akkor hányinger szintű prűd sznobizmus jellemző, szóval nekem egyáltalán nem hiányoznak, találkozok eleget a barátaimmal.

Én szeretek otthonról dolgozni, és kifejezetten praktikus ha szerelőt kell hívni, vagy futárt, mert ezek természetesen mindig csak délben érnek rá. Introvertált embereknek szerintem szuper.

2016. aug. 10. 11:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat. Azt hiszem, az utolsó mondat a kulcs, introvertált embereknek jó. Nem leszólásból, értelmes emberek szóltak hozzá, de én pl nem tudnék otthon ülni egész nap úgy, hogy csak a futárral találkozok személyesen. Na jó, 3 hétig azért kipróbálnám... :)
2016. aug. 10. 16:53
 13/13 anonim válasza:
Hat szerintem meg pont akkor lehet jo, ha amugy tartalmas eletet el az ember. Ha egesz nap otthon ulsz egyedul, s aztan szabadidodben sem nagyon mozdusz ki... elegge be lehet ugy savanyodni.
2017. jan. 2. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!