Ti képesek lennétek otthonról dolgozni?
én általában otthon is állandóan beszélgetek skypeon, ha épp nincs hangulatom akkor nem, de mindig van partner rá...
játék, munka (programozás) közben simán van állandó téma, tehát nem 2 unatkozó ember beszélget, hanem csinálunk közösen valamit...ha meg annyira akarok tudunk találkozni munka után...
23F
Bírnám bizony, élvezettel csináltam is már. Hátam közepére kívántam a tolakodó pletykagépeket "mit főztél, hol voltatok, hozz képeket az esküvődről, miért nincs gyereketek, miért oda mentek nyaralni, mikor éltek nemi életet, stb" mindezt persze jópofinak beállítva. Brr. A beszélgetéseket lehetőleg tartalmasan, a barátammal szeretem
lebonyolítani, ez a fajta "csevegés" a munkatársakkal engem csak kimerít, untat. Plusz a vetélkedés, ki mit visel, ki mennyit költ, kinek a férjéé a legnagyobb... (mármint az autója... ) utáltam.
Én igen is meg nem is, attól függ mit kell csinálnom.
Egyrészt, ha irodába kell mennem, akkor ugyanúgy bent ülök, ugyanúgy elmosogatok, rendet rakok magam körül, max boltba tudok leugrani és ugyanúgy egyedül ülök bent egész nap...akkor már mindegy lenne itthon lenni.
Másik mikor sokan vannak körülöttem, mindenki próbál rám sózni feladatot, folyton keresnek valamit, segítség kell ez kell az kell. Vagy csak szimplán pofáznak reggeltől estig, és nem tudok koncentrálni. Szeretem a jó hangulatot, de néha átmegy bazáriba, és olyankor zavaró hogy nem tudok haladni.
Arról nem is beszélve, hogy feleslegesen megy a levesbe napi 2 óra utazás, reggeli esti készülődés, stb. Fel kell kelnem 6-kor, hogy 8-kor elkezdhessek dolgozni. Itthon elég lenne előtte 10 perccel kelni, bedobni a reggeli kávét és mehetne a hajtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!