Miért van az, hogy ha valaki nem szeret a nőkről meg a szexről beszélgetni, és nem számol be a nemi életéről, akkor azt a kollégák mindjárt melegnek titulálják?
azért, mert egy csomó magyar ember ezen a szinten van: nem fogja fel, hogy ez nem olyan téma, amit munkahelyen mások előtt kéne kitárgyalni.
a másik meg az, h szintén sokan azért nem tudnak másról beszélni, mert nincs hobbijuk, érdeklődési körük. bemennek dolgozni, aztán otthon söröznek a tv előtt, oszt ennyi.
nekem is volt ilyen munkahelyem: fuvarozó cég, egy gyár területén kellett szállítani. egy 60 éves férfival voltam, aki egyszerű volt, mint a szög."de jó nagy segge van annak, ott he"."nagy kufferbe jó pákólni" - nagyjából ez volt a színvonal.
"vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy nem tartozik rájuk?"
Nem, nem érzik. az se érzik, h udvariatlanság 25-30 éves idegen nőknek megmondani, h most már szüljön, vagy Pistikének h már ideje lenne nőzni. nincs közük hozzá.
23: Nekem az volt még a "kedvencem", amikor egy ötvenes kolléga cs*sztetett, hogy miért nincsen nőm 25 évesen, hozzátéve, hogy ő az én koromban már rég jobbra-balra kefélgetett. Azt már persze nem említette akkor, hogy az egyik ilyen alkalom végül egy nem várt eredményt szült, aminek következtében keményen gürcölnie kellett, egy nap két helyen dolgozva.
Az egyik helyen egyszer megesett, hogy emelt hangon kifakadtam egy kicsit, hogy mit rágják folyton nekem ezt a témát. Erre avval jöttek, hogy ők csak a javamat akarják. Erre mondtam, hogy ha majd tanácsra vagy segítségre van szükségem, szólni fogok. Ezt végülis megértették, de a hátam mögött ugyanűgy ment tovább a szövegelés.
Magas beosztásban dolgozom, vezetők között, de sokat vagyok az alkalmazottak között is. Azt kell hogy mondjam, hogy van rálátásom mindkét területre.
Nem végzettség és munakör függő. Legalábbis az én tapasztalataim szerint.
Jóban lettem az egyik biztonsági őrrel, aki 8 általánossal van ott és vele pl.szívesen beszélgetek, van vélemenye, bármiről el tudok vele beszélgetni.
Ellenben a kollégák és irodisták (tisztelet a kivételnek) előszeretettel mutogatják a szilikoncsöcsös képeket a telefonjukon (családi állapottól függetlenül) és tárgyalják ki, hogy melyik titkárnőnek jobb a segge.
Mivel én nem veszek részt ilyesfajta kommunikációban, így én lettem a kívülálló, aki nem kefél meg senkit a csapatépítéseken (általában el sem megyek) nem mesélem el, hogy szexeltem-e a feleségemmel előző este vagy sem.
Férfi létemre úgy gondolom, hogy nagyon szinten aluli, primitív viselkedésforma, amit maximum a segédmunkásoktól nézek el, akik 4 általánossal vannak Magyarországon és megkeredtek az evolúcióban valahol az állat és az ember között.
Fura nekik, hogy 15 év házasság után is szeretem és nem unom a feleségem és szeretem és tisztelem annyira, hogy ha nincs ott, akkor sem fogom megalázni azzal, hogy a Juliskának nézem a valagát miniszoknyában. Meg nem is érdekel, nem tudna újat mutatni. A disznó poénjaimat meg elsütöm otthon az asszonynak, ő vevő rá.
Szóval én nagyon keményen meghúztam a határt bent, a kollégák nem barátok, nem tartozik rájuk semmi ami a magánéletemmel kapcsolatos. Ha emiatt én vagyok a fura és a nemnormális, akkor legyen. :D
26:
most komolyan ennyi eszed van?
tehát szerinted semmi annak az intelligenciához, kulturáltsághoz, hogy nem beszélem ki a munkatársnőm seggét titokban?
az egyik baromság, amit írtál. a másik meg az, hogy azt sem sikerült felfognod, hogy elsősorban nem a szexet mint témát kifogásoljuk, hanem h megalázó módon a kolléganőim külsejét osztályozzuk vagy a feleségek ágybéli a képességeit beszéljük ki.
26! Nem vagyunk egyformák, ez tény. De azért szerintem lesüllyedni egy szint alá, az primitívségre vall. Engem sem zavar a szex téma, nem vagyok prűd, értem a poént és szoktam is viccelni, de van egy szint, ami alatt nekem a poénkodás átmegy primitívségbe és nem szeretem.
Ráadásul ha nők vannak a közelben, akkor normális ember visszafogja magát, de ma volt szerencsém hallani, ahogy a karbantartó ecsetelte a folyosón, hogy hogy megcsinálta tegnap a takarítónőt.
Egyrészt senki nem kíváncsi rá, másrészt gusztustalan és szerintem nem vagyunk állatok.
Mint mondtam, én is szoktak szexelni, szoktam viccelődni, nekem is vannak haverjaim és mégsem vagyok hajlandó olyanokkal kommunikálni, akik nem ütnek meg egy szintet a normális viselkedés terén.
A húgom tanár. Rémtörténeteket mesélt arról, hogy a dohányzó szobában kibeszélték a kolléganői a kézről-kézre járó testnevelő tanárt.
A kegyeiért versengtek, aki épp aktuális volt, az vitte neki a napi uzsonnát.
Olyan szinten beszélték ki, hogy hogy csinálja, stb.
De!
Van, amelyiknek két diplomája van.
Persze nem állítható, hogy aki diplomás, az intelligens id. Az sem, hogy feltétlenül művelt.
Alap: a pedagógus nem értelmiségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!