Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az, hogy ha valaki...

Miért van az, hogy ha valaki nem szeret a nőkről meg a szexről beszélgetni, és nem számol be a nemi életéről, akkor azt a kollégák mindjárt melegnek titulálják?

Figyelt kérdés
Miért nem képesek elfogani, hogy valakinél ez tabutéma, vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy nem tartozik rájuk?
2016. aug. 5. 08:43
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi sose beszélünk ilyesmiről munkahelyen. Számomra az furcsa, hogy mások kollégákkal ilyesmit kibeszélnek.
2016. aug. 5. 09:04
 2/30 A kérdező kommentje:
1: Oké, én inkább alacsonyabb végzettséget igénylő helyeken dolgoztam. De ahogy hallottam, ez nemcsak ott van így, hanem irodákban és hasonló helyeken is. Legfeljebb utóbbi helyeken nem annyira alpári módon beszélnek róla.
2016. aug. 5. 09:10
 3/30 anonim ***** válasza:
84%

Oké, én inkább alacsonyabb végzettséget igénylő helyeken dolgoztam. De ahogy hallottam, ez nemcsak ott van így, hanem irodákban és hasonló helyeken is. Legfeljebb utóbbi helyeken nem annyira alpári módon beszélnek róla.

Hogy jön ide a végzettség?

Az emberséget az ember nem az iskolába tanulja még.

Lehet diplomas vagy érettségizett ember, merem állítani több intelligenciaja van egy szakmunkás képzőnek!

Attól hogy valaki agyon iskolázott még lehet hülye és primitív is.

2016. aug. 5. 09:18
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Magán ügy. Intim zóna. Skh. Illem.
2016. aug. 5. 09:33
 5/30 A kérdező kommentje:
3: Oké, részben igazad van, vannak okos-művelt szakmunkások és hülye bunkóbdiplomások is. De azért a szak- és segédmunkások 70-80%-ban olyan emberek, akik nem valószínű, hogy történelemről, filozófiáról vagy a kozmosz rejtélyeiről beszélgetnek. És a szexuális vonzalmukat se épp kultúráltan nyilvánítják ki.
2016. aug. 5. 09:51
 6/30 anonim ***** válasza:
9%
#5 diplomások 70-80%a sem a kozmosz mindenségéről beszélget. azt se tudják mi az, hogy naprendszer.
2016. aug. 5. 10:14
 7/30 A kérdező kommentje:
Oké, de itt most nem ez amúgy a téma.
2016. aug. 5. 10:26
 8/30 anonim ***** válasza:
96%
Akkor gondoljanak melegnek. Ne törődj velük, hülyék.
2016. aug. 5. 11:15
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd nekik azt, hogy te nem beszélni szeretsz a szexről, hanem csinálni.
2016. aug. 5. 11:29
 10/30 anonim ***** válasza:
78%
1. vagyok, a munkám: takarítónő. Nem hiszem, hogy létezik ennél alacsonyabb végzettséget igénylő munka.
2016. aug. 5. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!