Manó1235 kérdése:
Hogy adjam meg pontosan az adataim?
Figyelt kérdés
El kell küldenem a legmagasabb iskolai végzettségemről szóló bizonyítványom számát és az intézmény nevét. Eddig rendben is lenne. Nekem ez az érettségi. Csak hogy 2 éves suliban végeztem el, viszont a matek nem sikerült így azt utólag pótoltam a kormányhivatalon keresztül.Így az érettségi bizonyítványomban a kormányhivatal szerepel mint "vizsgsabizottságot működtető intézmény". Az lenne a kérdésem hogy akkor a suli nevét küldjem el? ( ahol eredetileg elkezdtem a tanulmányaim?) vagy fotózzam le így ahogy van az érettségit mert,itt fejeztem be?2016. aug. 3. 11:12
1/4 anonim válasza:
Ha két bizonyítványod van, akkor mindkettő adatait küldd el.
2/4 A kérdező kommentje:
A suliból csak törzslapkivonatot kaptam az érettségiről, és most kaptam bizonyítványt amit a kormányhivatal állított ki.
2016. aug. 3. 11:30
3/4 anonim válasza:
Én nem abban a suliban érettségiztem, ahol tanultam, pontsabban: A felét ott, a másik felét a másikban. Azt a bizonyítványszámot add meg, ahol kiegészült az érettségid, tanúsítványok nélkül!
(Azt én pluszban szoktam jelezni, hátha érdekel valakit.)
Szerintem: Küldd el az intézmény nevét, ahol tanultál, plusz jelezd, hogy te kormányhivatalon keresztül kerültél oda.
4/4 A kérdező kommentje:
rendben így tettem :)
2016. aug. 3. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!