Adjam fel vagy küzdjek?
Figyelt kérdés
Óvodapedagógusként végeztem több, mint egy éve. Államvizsgáztam, szakdolgozatot írtam, nyelvvizsgáztam. Minden sikerült. Most hogy átsoroljanak magasabb kategóriába portfóliót kell írnom (ami állati nagy munka) + folyamatosan kell írnom a tervezeteim, reflexióim. Hazajövök hulla fáradtan és utána élni sincs kedvem, nem hogy ezeket írogatni. Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve!!!2015. okt. 12. 19:56
2/10 anonim válasza:
Küzdjél - és 118-ban fontold meg, hogy hova teszed az X-et!
5/10 anonim válasza:
Mindig jusson eszedbe, hogy a jövőben lehet, hogy bánni fogod, hogy most -jelenben- nem küzdöttél. Így egy közönséges rossz érzés fog el, a múlton való filozofálás.
6/10 anonim válasza:
Küzdj, és nem sokára meghozza a gyümölcsét. Látni fogják, hogy végig tudtad csinálni így csak pozitívum fogja követni a nagy munkádat. 22/f. :)
7/10 anonim válasza:
Ha eredmény ehamarost itt van, küzdj.
Ha nem, nincs értelme.
Ha 2., élvezd ki időd ahogy tudod.
Ha 1., akkor is, de közben ne stresszelj és hagyd, bevonzon negatív.
8/10 anonim válasza:
Szia!
Hasonló cipőben vagyok, legszívesebben itt hagynám az egészet, ha tudnám mit kezdjek magammal helyette... De így megcsinálom... majd lesz valami.
9/10 Kései Sirató válasza:
Ne add fel! Hidd el, hogy bármilyen nehéz, meg tudod csinálni! Kitartás!
10/10 anonim válasza:
Keress párt aki megvigasztal. A szerelem csodákra képes. Nálam bevált, ezért tudtam elhelyezkedni képzésen. Ha van párod, foglalkozzatok többet egymással.
Összefoglalva küzdjetek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!