Mit várhatunk a munkától? Nem hiábavaló kicsit?
Már azért,mert nagyon sokan csak vegetálnak a munkájuk,a fizetésük mellett.
Nekem néha hiábavalónak tűnik,mert a többség nem tud előrébb lépni vele. Csak szinten tartja magát.
Tuti,hogy rossz a munkához való hozzáállásom.
Nem látom benne a gyarapodást,azt,hogy hozzásegítene valami többhöz.
Jó, nem otthon ülünk,kisebb a depi esélye,ad egy ritmus a napoknak csak nem látom,hogy a többség számára bárhová is vezetne.
Még nem tisztáztam mihez kellene közelebb vinnie a munkának,de valamiféle fejlődéshez,gyarapodáshoz.
Rosszul látom?
én egész nap olyan papírokat nézegetek, ahol 10 milliós autó adásvételek zajlanak és 300e alatt senki sem keres.. mindezt 100e-ért.
Kisebbségi komplexus on nap végére.. szerencsére reggelre kialszom.
Itt magyar országon igen, itt teljes mértékben hiábavaló.Külföldön is az (a magyar számára, mert a magyar mindenhol csicska, csicskává tette magát).Csak külföldön legalább megfizetik, és élhet is a pénzéből, nem csak vegetál, mint itt.
Még csak annyi előnyét sem látom, hogy kimozdulok, emberek között vagyok és nem leszek depis.Nos, kb ugyan olyan idegbeteg vagyok, mint amikor munkanélküli voltam, de akkor legalább csak azon idegeskedtem, hogy pénz nincs.Most van munkám, de így sincs pénzem, és most már időm sem!! Nem vigasztal, hogy emberek között vagyok, bár nem olyan rosszak a kollégák, de ez egy kényszeres közösség, nem tölt fel, mint a baráti társaság, mert ez a munkáról, a kényszerről szól, egyszerűen össze vagyunk zárva el kell viselnünk egymást.Engem ez idegileg nagyon leterhel, amúgy sem csípem a zsivajt, utálom a nyüzsgést! Emiatt agyilag-fizikailag délután már zombi vagyok.Így aztán magánéletre nincs kedvem, idő.Ja és meló után jöhet a házi munka, a második felvonást, amit már idegbajjal végzek.Nekem nőként a házimunka pont elég lenne, néha még az is sok.Szóval ugyan olyan depis vagyok.És akkor mi a jutalom asok güriért? 100.000-nél nem sokkal több.De simán elmegy megélhetésre, félre tenni nem tudok.Egy nyamvadt lakást nem lehet belőle rendesen felújítani.Ha 250-300 ezret keresnék havonta, talán optimistább lennék, meg ha nem 3 ember helyett kéne dolgoznom.
Vannak természeti népek manapság is, akik nem dolgoznak.Mármint nem úgy, mint a nyugati népek.Ők maguknak dolgoznak csupán és nem egy munkahelyen, éhbérért.Mégis fenntartják magukat, boldogok, nem ismerik azokat a "civilizációs betegségeket", amiket a nyugati dolgozó rabszolganép.Szerintem ezt vagy hasonlót itt is meglehetne valósítani.
A létfenntartás pedig még nagyon -nagyon kevés egy dolgozó embernek.A munkáért cserébe azért a létfenntartásnál jóval több járna, nem gondolod?Elvégre nem vagyunk igavonó állatok, aki kap némi abrakot, hogy éhen ne dögöljön, mert másnap is húzni kell az igát.
"Vannak természeti népek manapság is, akik nem dolgoznak.Mármint nem úgy, mint a nyugati népek.Ők maguknak dolgoznak csupán és nem egy munkahelyen, éhbérért.Mégis fenntartják magukat, boldogok, nem ismerik azokat a "civilizációs betegségeket", amiket a nyugati dolgozó rabszolganép.Szerintem ezt vagy hasonlót itt is meglehetne valósítani.
A létfenntartás pedig még nagyon -nagyon kevés egy dolgozó embernek.A munkáért cserébe azért a létfenntartásnál jóval több járna, nem gondolod?Elvégre nem vagyunk igavonó állatok, aki kap némi abrakot, hogy éhen ne dögöljön, mert másnap is húzni kell az igát."
Az általad emlegetett emberek pont ezt csinálják: igavonó állatok, nem egy cégnek, hanem maguknak güriznek egész nap (nem csak napi 8 órában), azért hogy éhen ne haljanak, pusztán a létezés is nehéz nekik. Eközben te? Internetezel, egy fűtött szobában vagy, van mit ennek, van orvos aki ellát ha beteg vagy, a seggedet minimum tömegközlekedéssel cipelik mindenhová, ingyen oktatnak, tanítanak, ingyen művelődhetsz és közben arról papolsz, hogy neked ennél több kell. Csak jelezném neked, hogy akármilyen csóró is vagy itt Magyarországon, élből jobban élsz mint a világ 80%-a. Lusta, tájékozatlan és akaratos vagy, nekem ebből csak ez jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!