11/12 anonim válasza:
Ez jó téma! Az egyiket nem kedveltem, aztán beszéltünk és kiderült, hogy a stílusomat nem kedveli. Ezen elgondolkodtam, azóta rendeződött a kapcsolatunk. Nemrég számolt le és elköszöntem tőle. Lehet, néha csak ennyi kell az utált kollégával kapcsolatban.
Van egy másik, az egyik előző főnököm. Ő az, akit ha meglátok, elkanyarodok, nem megyek utána, nehogy hátranézzen, ki jön mögötte... Nem jópofizok vele, csak köszönök, ha muszáj beszélünk. Pár vezető felmondott mostanában vagy egyszerűen mennie kellett, akár az összes maradhatna, csak ez az egy távozott volna. :( Van köztük olyan, aki hiányzik. :((
12/12 anonim válasza:
Van. A "mindent jobban tud" fajta. Minimalizálom vele a kommunikációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!