Mit lehet tenni a nyalizós kollégával?
Figyelt kérdés
Kezdetben kedveltem a 60 év körüli női kollégám az irodában, meg sok mindenre meg is tanított, de nem bírom elviselni a csúszását-mászását a felettesei előtt, meg a kollégáinkkal is túl negédes, mindent megcsinál nekik helyettük még a konyhában is. Egyre több munkával bízzák meg, engem meg gyakran mellőznek és fejthetek rejtvényt vagy amit akarok hogy elüssem az időt. Napról-napra azt érzem hogy kezdem őt gyűlölni, megvetni és legszívesebben a szemébe mondanám hogy mit gondolok róla, de képtelen vagyok rá. Azt is érzem, hogy engem semmibe vesznek még a beosztottak is és náluk is ő a favorit. Nem irigylem tőle ezt a nagy népszerűséget, de én képtelen lennék átvenni a stílusát.2016. júl. 26. 13:52
1/1 anonim válasza:
Semmit. Neki fontos, hogy ő legyen a favorit ahogy írtad. Ezért megtesz mindent. Valamit valamiért. Gondolom mérlegelt, hogy megéri-e neki a folytonos nyalizás, némi munkahelyi előnyért és arra jutott megéri. te ezek szerint arra jutottál, nem éri meg. Ennyi a történet, ezért nem kell utálni a másikat. Mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Zárójelben megjegyzem, nekem sem megy a nyalizás, de én ennek örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!