Miért mondják, hogy a nők kevesebbet keresnek ugyanazért a munkáért mint a férfiak? Én nem ezt tapasztalom.
Dolgoztam más sokféle munkahelyen.
- Államigazgatásban. Itt ugye bértábla van, ahol végzettség/életkor alapján béreznek, nem nemek alapján. Ráadásul az állam a legnagyobb munkáltató. (rendőr, tanár, orvos stb)
- Könyvelőirodában. Itt sem azt nézték ki-milyen nemű.
- Dolgoztam biztonsági őrként is óra bérben. A nők ugyanolyan órabért kaptak.
stb. stb. egyszóval nem értem miért mondják ezt, amikor személyesen sosem tapasztaltam ilyet.
A jelenlegi cégemnél sem az kap többet/vagy kevesebbet aki férfi vagy nő, hanem aki jobban nyal a főnöknek. A közvetlen kolléganőm ugyanazért a munkáért pl 100eFt-al kap többet. Persze nem azért mert nő, hanem mert rokonsági viszonyok vannak a háttérben. Szóval valaki tudna mondani konkrét magyar példákat arra, hogy csak azért mert nő kevesebbet keresett mint a férfi kollégája. Legyen az bármilyen terület. Tesco pénztáros vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!