Tudnátok munkavállalásban segíteni több lent?
Diákmunkát szerintem többnyire közvetítőkön keresztül tudsz találni (mint pl. a Fürgediák meg más ilyen közvetítők).
Nézd majd meg, hogy milyen közvetítők vannak a környéketeken és ha bemész hozzájuk ők tudnak neked állásajánlatokat adni meg, ha találsz valami szimpit le is szervezik neked.
Érdekes, nálam az 2 amúgy releváns reklám alatt, hozza a diákszövezkezeteket
Biztos, más tér-idő kontinuumon mozgok
Bdmeg kettes, ha googlezott 100x és talált valamit akkor is nyugodtan írhat ide kérdést mert ez az oldal arra való. Komolyan nem hiszem el, hogy itt kr-va kevesen ismerik a normális stílust és ezt az egy dolgot tudják nyomni amikor gceire nem kíváncsi a kérdező erre a fszaságra amit kb minden 3. kérdésnél odabsz valaki mert annyira eredeti -.-' honnan tudod hogy nem ajánl fel neki valaki itt valami tök jó lehetőséget? Azért, mert valaki megragad minden lehetséges opciót munkakeresés terén, miért kell azt feltételezni róla hogy nem ismeri a googlet? Értelem.
Kérdezőnek: sajnos fogalmam sincs... Ne haragudj hogy itt kibuktam de nem bírom elviselni ha valaki paraszt.
Hát kb én is ezt próbálom feltolni a buksijába de most nem állok le egy 12 éves anonim emberrel veszekedni.
"Az internet világa sajnos egy anonim dühöngő"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!