Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tudnátok munkavállalásban...

Tudnátok munkavállalásban segíteni több lent?

Figyelt kérdés
Nos, 16 éves vagyok BAZ megyében élek informatikát tanulok és elég jól is értek hozzá de a nyárra munkát keresek nem tudnátok nekem lehetőségeket, helyeket,oldalt ajánlani, vagy ti hogyan találtatok diákmunkát? A válaszokat előre is köszönöm?

2016. jún. 27. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Diákmunkát szerintem többnyire közvetítőkön keresztül tudsz találni (mint pl. a Fürgediák meg más ilyen közvetítők).

Nézd majd meg, hogy milyen közvetítők vannak a környéketeken és ha bemész hozzájuk ők tudnak neked állásajánlatokat adni meg, ha találsz valami szimpit le is szervezik neked.

2016. jún. 27. 22:38
 2/8 anonim ***** válasza:
"informatikát tanulok " google-ról hallottál?
2016. jún. 27. 23:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló kérlek a flegma megjegyzéseidet hanyagold, természetesen ott is néztem már de ha megnézed szinte minden találat REKLÁM!!
2016. jún. 27. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Érdekes, nálam az 2 amúgy releváns reklám alatt, hozza a diákszövezkezeteket

Biztos, más tér-idő kontinuumon mozgok

2016. jún. 28. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Bdmeg kettes, ha googlezott 100x és talált valamit akkor is nyugodtan írhat ide kérdést mert ez az oldal arra való. Komolyan nem hiszem el, hogy itt kr-va kevesen ismerik a normális stílust és ezt az egy dolgot tudják nyomni amikor gceire nem kíváncsi a kérdező erre a fszaságra amit kb minden 3. kérdésnél odabsz valaki mert annyira eredeti -.-' honnan tudod hogy nem ajánl fel neki valaki itt valami tök jó lehetőséget? Azért, mert valaki megragad minden lehetséges opciót munkakeresés terén, miért kell azt feltételezni róla hogy nem ismeri a googlet? Értelem.

Kérdezőnek: sajnos fogalmam sincs... Ne haragudj hogy itt kibuktam de nem bírom elviselni ha valaki paraszt.

2016. jún. 28. 01:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát kb én is ezt próbálom feltolni a buksijába de most nem állok le egy 12 éves anonim emberrel veszekedni.

"Az internet világa sajnos egy anonim dühöngő"

2016. jún. 28. 06:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már elég késő diákszövetkezethez menni, mert kb minden munka tele van ilyenkorra. Amúgy az informatika elég tág fogalom, mégis mihez értesz? Programozás? Hálózatépítés? Netán weboldalak? Mert esetleg ismerőseid körében hirdethetsz, hogy csinálsz pl egy kisebb weblapot egy kis zsebpénzért.
2016. jún. 28. 06:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Weboldalak készítéséhez inkább de Photoshophoz is akár vagy Excel, hálózatokból is van egy kisebb tudásom, számítógépszerelés stb...
2016. jún. 28. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!