14 évesen lehet?
Figyelt kérdés
Apukám taxis, és repterezik. Ott vannak diákok, akiknek annyi a dolguk, hogy amikor jön a gép akkor odamennek, és odakísérik a taxisokhoz a leszálló embert. Azt mondja apu, hogy betudna rakni engem... De az ilyen diákmunka központokban csak 16 év felett lehet regisztrálni... Szerintetek lehetséges?2016. jún. 16. 21:49
1/5 anonim válasza:
Kapcsolatokkal simán szerintem, de miért nem kérdezed meg az apukádat? :)
2/5 A kérdező kommentje:
Mert ez még csak feletődött bennünk, de regisztrálni kell mindenféleképpen, ugye?:/ és mindenhol csak 15 éves k,or felett lehet... Lehet úgyis hogy nem regisztrálok, csak bevesznek? Vagy nem tudom..:D Első esetleg?
2016. jún. 16. 22:03
3/5 anonim válasza:
Magyarországon kapcsolatokkal bármit lehet. Kivételesen ezt a hiányosságot jó célra is lehet használni, persze, miért ne. Próbáld meg!
4/5 anonim válasza:
A törvény szerint nyári szünetekben 15 éves kortól lehet dolgozni.
Feketén dolgozhatsz max.
5/5 anonim válasza:
Ez nem diákmunka, csak a reptéri taxismaffia csinálja mindenféle engedély nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!