Hogyan Szerrezek pénzt 14 évesen?
Figyelt kérdés
Mert gyűjteni akarok pénzt hogy meg vegyem azt ami kell akármit elvállalnák csak hogy hogyan szerezzek pénzt?2016. márc. 22. 10:42
1/12 anonim válasza:
Ha megteheted lakóhelyedhez mértan.Ha van kedved hozzá,vannak megunt dolgaid? Játékok stb.Eladhatod bolhapiacon pl-ul,vagy ha van gyümölcsös otthon,azt is lehetne árulni a piacon,vagy háznál.Vagy nyáron amikor a szezon van,gyümi szedés!:-)
2/12 anonim válasza:
úgy, ahogy a többi 14 éves.... Kérj a szüleidtől, nagyszüleidtől.
4/12 anonim válasza:
A 2.válaszolónak szól:Miért kell,ilyen módon válaszolni,arra a kérdésre,amit jóindulatúan megkérdez valaki..? Tanácsot kért,nem ilyen" minőségű választ várt.Ha nem is a te gyerekedről van szó,attól még segíthetsz nem.
5/12 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és köszi a válaszokat és ezzel az a baj hogy nincs semmim amit el tudnák adni meg ugy akarok élni hogy nem anyu tart el
2016. márc. 22. 11:05
6/12 anonim válasza:
Fiukent olyasmiket lehet foleg probalni hogy pakolaszas, kertimunkak (kertvaros/faluhelyen laksz vagy varosban?), kornyeken segitseg felajanlasa a szomszedoknak (gazolas, kocsimosas, haztaji, hazkoruli vagy akar hazi munkak), ujsagkihordas, kutyasetaltatas... Ilyen apromunkakat van eselyed talalni kis zsebpenzre.
7/12 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok.:) Szeretnék én is, de nem lehet... Mivel itt max kutyasétáltatás, és öregeknek felolvasás van..:D De kiskorút még ezzel nem bíznak meg, tehát kb ennyit a lehetőségekről. Még várj egy évet, aztán mehetsz nyáron dolgozni! ;D Én is már csak arra várok...
14/L
8/12 anonim válasza:
16 éves kortól már lehet dolgozni rendesen. Iskola mellett nagyon jó jön. 14 éves? Hááát... Mondjuk ha van ismerősöd a vendéglátásban (balatoni) ((ha egyáltalán közel laksz hozzá)) akkor úgy lehet keresni elég szép pénzeket. Meg hát vannak olyan munkák amit 14 éves is csinálhat (persze ha elvégezted az általánost)
9/12 anonim válasza:
Ennyi idősen nem dolgozhatsz, és én nem nagyon hiszem, hogy komolyabb összegeket össze lehet szedni kutyasétáltatással, persze próba szerencse. Vagy várnod kell 2 évet, ha van nélkülözhető holmid azt a neten esetleg el tudod adni.
10/12 anonim válasza:
A kutyasétáltatás mellett esetleg még a fűnyírást tudom ajánlani, egy haverom már régóta csinálja, jó azzal se fizetnek milliókat, de legalább egy lehetőség.
Mondjuk ha nincs fűnyíró gépetek, akkor be kell szerezned egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!