36 évesen késő karrierbe kezdeni?
Figyelt kérdés
Magánéleti okok miatt idén végeztem az egyetemi tanulmányaimmal,de komoly terveim vannak a jövőt tekintve,mégis nem tudom, hogy az elmulasztott bő 10 év mennyiben jelentene akadályt a továbbiakban.Elsősorban elhelyezkedés szempontjából érint a kérdés, hogy a pályakezdő 20-as éveiben járó fiatalok a kelendőbbek vagy a 30-n felül is ugyanolyan kelendő lehet valaki.
36/F
2016. máj. 4. 10:31
1/10 anonim válasza:
attól függ mennyire vagy elhivatott, kitartó...
ha akarod és teszel érte akkor sikerülhet, de ehhez kell a kitartásod és a türelmed...
ja meg persze fontos, hogy rengeteget tanulj és fejlődj, ne legyél csökönyös és élből mondj nemet 1-1 újdonságra...
23F
2/10 anonim válasza:
36 eves palyakezdo? Annak azert van am egy uzenete a munkaltato fele. Biztos lehetsz benne hogy rakerdeznek, mit csinaltal az elmult 10-15 evben, ha nem dolgoztal, es igen, jelentos hatrannyal fogsz indulni a huszoneves palyakezdokkel szemben.
3/10 anonim válasza:
Nyugaton ez tök normális. Itt még tényleg furán néznek az ilyen emberekre. :(
4/10 anonim válasza:
Sosem késő..Van aki 37 évesen kezdett rap karrierbe,és még is befutott.
5/10 anonim válasza:
Nem késő, csak nem biztos, hogy ugyanolyan egyszerű, mint huszonévesen. Mondjuk nálad nem jöhetnek azzal a kifogással, hogy majd elmész szülni, egy férfi ritkán marad otthon babázni... :-)
6/10 anonim válasza:
Még 29 év munka vár rád (minimum). Szerintem ez elég idő bármilyen karrierr kiépítésére.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.A pályakezdőt a végzettségemhez értettem,szóval nem loptam a napot!
2016. máj. 4. 12:08
8/10 anonim válasza:
Sosem késő, hogy karriered is legyen, ne csak alkalmazott maradj örökké. Van olyan a családban (sőt, szerintem mindenki tud ilyen embert mondani), aki 35 éves kora környékén indított egy vállalkozást, és azóta nagyon felfutott, az összvagyon százmilliós nagyságrendű.
10/10 anonim válasza:
Mi lett veled azóta , kérdező ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!