Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan munka, munkahely,...

Van olyan munka, munkahely, ahol nem, vagy csak nagyon ritkán kell emberekkel kapcsolatba lépni?

Figyelt kérdés

Vállalkozás, vagy valamilyen munkahely.

Tehát nem ilyen kereskedés, vagy szolgáltatás.

2016. jún. 14. 13:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Vannak női kamionsofőrök, igen. Bár szerintem az nem nőnek való munka. Én bátor csaj vagyok, vagány is, általában meg tudom védeni magam, de elképzelem, ahogy menekültek próbálnak felmászni a kamionomra, vagy lerobbanok Albánia közepén, meg kell szerelni a vasat, és hirtelen előbukkan néhány jóarcú fiatalember puskával a kezében, hogy kirabolja a kamiont. Én biztos nem csinálnám.
2016. jún. 22. 13:27
 22/24 anonim ***** válasza:
A kamionsofőr is őr mondjuk, a kamionsofot őrzi.
2016. jún. 22. 14:31
 23/24 anonim ***** válasza:
Vagyonőrként dolgozom és még nem volt panasz a munkámra. Mellette fusizok, nem vagyok egy ingyenélő tapló.
2017. márc. 14. 11:20
 24/24 anonim válasza:
Neked szociális fóbiád van ember, a félelmeiden kerekedj felül, ne pedig azokhoz alakítsd a életedet, mert végleg legyőznek...
2017. máj. 8. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!