Van olyan munka, munkahely, ahol nem, vagy csak nagyon ritkán kell emberekkel kapcsolatba lépni?
Vállalkozás, vagy valamilyen munkahely.
Tehát nem ilyen kereskedés, vagy szolgáltatás.
Krumpliföld, mint vállalkozás? :D
Ahhoz gépeket kell venni, meg munkásokat tartani, szal az nem pálya, nincs nekem annyi lóvém. :D
Hát jó de abból hogy élek meg? :D
Magamnak ültetek krumplit, meg kukoricát, meg dinnyét, meg borsót, zöldséget, stb :D ez simán így van, de addig el kell jutni és addig is kéne egy olyan meló, amivel pénzt keresek és nem kell beszélgetnem senkivel, meg nem is látok senkit. :D
Nyilván a kapálásból nem lehet megélni. Napszámnak hívják az ilyet, és azt akartam ezzel jelezni, hogy ma már ritkán elképzelhető olyan munkakör, ahol soha semmit nem kommunikálsz senkivel, ellenben jövedelmező, kényelmes, és gyorsan meggazdagszol belőle. Ez egy ilyen szép álom, amit max. 22-23 éves korában lerak az ember.
Még talán a kamionosok azok, akik a legkevesebbet beszélgetnek munkájuk során.
A toronydarus meg a forgalmista az sokat kommunikál, ha nem is személyesen.
A sarkkutatónak addig van társa, amíg a többiek meg nem fagynak, vagy el nem viszi őket a jegesmedve.
Nyohohoo :c
Biztonsági őrnek mindenkit alkalmaznak, egyszer láttam egy vasággyal 40 kilós fickót bizti őrként dolgozott. Azt hittem magamalá hugyozok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!