Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan munka, munkahely,...

Van olyan munka, munkahely, ahol nem, vagy csak nagyon ritkán kell emberekkel kapcsolatba lépni?

Figyelt kérdés

Vállalkozás, vagy valamilyen munkahely.

Tehát nem ilyen kereskedés, vagy szolgáltatás.

2016. jún. 14. 13:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Krumpliföld, mint vállalkozás? :D

Ahhoz gépeket kell venni, meg munkásokat tartani, szal az nem pálya, nincs nekem annyi lóvém. :D

2016. jún. 14. 16:00
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem, nem úgy gondoltam. Kimész a krumpliföldre a kis kapáddal, hidd el, ott nem kell beszélgetned senkivel. ;)
2016. jún. 14. 16:05
 13/24 A kérdező kommentje:

Hát jó de abból hogy élek meg? :D

Magamnak ültetek krumplit, meg kukoricát, meg dinnyét, meg borsót, zöldséget, stb :D ez simán így van, de addig el kell jutni és addig is kéne egy olyan meló, amivel pénzt keresek és nem kell beszélgetnem senkivel, meg nem is látok senkit. :D

2016. jún. 14. 16:28
 14/24 anonim ***** válasza:

Nyilván a kapálásból nem lehet megélni. Napszámnak hívják az ilyet, és azt akartam ezzel jelezni, hogy ma már ritkán elképzelhető olyan munkakör, ahol soha semmit nem kommunikálsz senkivel, ellenben jövedelmező, kényelmes, és gyorsan meggazdagszol belőle. Ez egy ilyen szép álom, amit max. 22-23 éves korában lerak az ember.

Még talán a kamionosok azok, akik a legkevesebbet beszélgetnek munkájuk során.

2016. jún. 14. 17:16
 15/24 anonim ***** válasza:
Toronydarus, forgalmista, világítótoronyőr,
2016. jún. 14. 21:28
 16/24 anonim ***** válasza:

A toronydarus meg a forgalmista az sokat kommunikál, ha nem is személyesen.

A sarkkutatónak addig van társa, amíg a többiek meg nem fagynak, vagy el nem viszi őket a jegesmedve.

2016. jún. 15. 05:14
 17/24 anonim ***** válasza:
Kamionsofőr?
2016. jún. 15. 14:00
 18/24 A kérdező kommentje:
Női kamionsofőröket alkalmaznak vajon? :p
2016. jún. 22. 08:22
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem éjjeli őr, esetleg némelyik vagyonőri állás, és ott alkalmaznak nőket is. Persze ebből nem gazdagszol meg.
2016. jún. 22. 11:03
 20/24 A kérdező kommentje:

Nyohohoo :c

Biztonsági őrnek mindenkit alkalmaznak, egyszer láttam egy vasággyal 40 kilós fickót bizti őrként dolgozott. Azt hittem magamalá hugyozok. :D

2016. jún. 22. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!