Melyik műszakot választanád, miért?
Mikor szeretsz a legjobban dolgozni és miért?
a) 6-14
b) 8-16,9-17 és egyéb köztes órák
c) 14-22
d) 22-06
melyiket bírod/szereted a legjobban?diákmunka vagy állandó munkahellyel van tapasztalatod? hány éves vagy?
Mivel magán matek tanár vagyok, így délutánonként és hétvégén van munkám.
Ha választhatnék, akkor reggel 6-tól vagy hamarabb kezdenék, mert akkor a maradék délután-este ott marad szabadon, így meg folyamatosan kell figyelnem az időre, hogy mikor indul a meló.
A) most is 6:30-15:00-ig dolgozok, hálistennek rugalmas a munkahelyem, így mindig van időm délután. Munkatársam 9-17:30ig dolgozik, elképzelni nem tudom, hogy intézi el a dolgait...
Állandó munkahely, 20 éves vagyok. Korábban dolgoztam külföldön vendéglátásban 10-18ig, vagy 12-zárásig, kb este 11. Mindkettőt utáltam, boltba se jutottam el, mert messze volt.
Most is a legnagyobb szerencsém, hogy Pesti vagyok és kocsival 5, busszal 30 (!!!) percre lakok a munkahelyemtől.
Nálam mindegyiknek megvan az előnye is meg a hátránya is.
délelőttösben (6-14) ugyan korán kell kelni, de egész jó időben már itthon vagyok, délutnáosban aludhatok tovább, de ugye csak későre érek haza, közepesben meg egy kicsit alhatok is, meg annyira nem is érek későn haza, de ugye az kb az egész napot majdnem elveszi egy kicsit olyan.
éjszakás még nem voltam, meg nálunk nincs is XD (állandó munkahelyem van, 20/F)
a 6-14-hez még nem volt szerencsém, de szerintem ideális dolog, bár korai a kezdés, de még nincs olyan késő mikor véget ér a munkaidő. A 6 órás kezdést meg ki lehet bírni, volt benne részem csak akkor 12 órába voltam így este 6-ig tartott a meló(alkalmi munka volt gyárba). A 8-16 elmegy, kényelmes kezdési idő pont a 8 óra és a 16 se olyan vészesen késő, bár hivatalos ügyet már nehézkess intézni olyankor. A köztes időket mint a 9-17, 14-22 tartom a legrosszabbnak, mert tönkreteszik az egész napot bár konkrétan ilyen időbe nem volt részem 7 órásba voltam 12-19-ig de nem szerettem(még diákként volt részem benne gyakorlaton). A 22-06 is elmegy, napközbe azért az alvás mellett el lehet intézni amit kell(diákmunkába volt ilyen beosztásom kb 8 éve tescoba :D) .
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!