Hogy bírjam ki az éjszakai műszakot?
Figyelt kérdés
Tegnap is éjszakás voltam és mintha örökkévalóság lett volna az a 21:30-06:00.2015. okt. 27. 15:48
2/7 A kérdező kommentje:
Gyári munka. Nincs idő. :D
2015. okt. 27. 15:56
3/7 anonim válasza:
Az még elég laza, sokan 12 óráznak éjjel is. Sok kávé, ha engedik, akkor zene a fülbe.
4/7 anonim válasza:
Én is gyárban vagyok délutános. Bele is halnék, ha közben nem lehetne oszta i az észt a Gyíkon
5/7 anonim válasza:
Mondj fel és meg van oldva, én is így csináltam, azóta én is csak itt válaszolgatok éjjel-nappal. Ez sokkal egyszerűbb mint dolgozni. :D
6/7 anonim válasza:
Nappal aludj legalább 7 órát. Kipihentebben gyorsabbnak érzed az idő múlását. Egyébként jobban szerettem az éjjelt (12órás), nekem gyorsabbnak tűnt, meg nem volt akkora pörgés sem, mint a nappalosban.
7/7 anonim válasza:
Ha csak annyi a baj, hogy az ido lassan telik, az meg a jobbik eset. Viccelodj a munkatarsaiddal vagy beszelgessetek komoly temakrol. En is azt csinaltam allandoan, volt egy nagyon jofej kollegam, mikor nyugis idoszak volt, szinte vartam, hogy munkaba mehessek ami gyakorlatlag a gyartason kivul arrol szolt, hogy nagyon jokat beszelgettunk es hulyeskedtunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!