Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Így hogy találjak munkát?

Így hogy találjak munkát?

Figyelt kérdés
Eddig csaladtagnál dolgoztam éveken át. Testvérem is. Ő kikészített idegileg, sok probléma volt vele. Így eljöttem. szorongó, gyorsan ideges típusú ember vagyok. Amúgy érdekes módon nyugodt vagyok de emberek között nagyon szorongok és gyorsan bestresszelem magam. Voltam már dokinál ezzel. Nyugtatót írt fel de az sem hatott. Így nem szedem. Párommal élek együtt. Nem tudom milyen munkakör lenne jó nekem. Még senkivel sem beszéltem erről. E szorongás miatt a suli is nehezen ment gyerekkoromban. Az emberekkel való társalgás se könnyü. Egyszer laza vagyok máskor meg ideges. Sajnos örököltem. Most hogy itthon vagyok, beosztom az időm lenyugodtam.
2016. jún. 2. 17:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Otthonról végezhető munka? Részmunka? Távmunka? :)
2016. jún. 3. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!