Hogyan találjak munkát Balatonon?
Figyelt kérdés
diákszövetkezetek csak multikhoz tudnak, azokat már próbáltam. nem tetszenek.
más lehetőség?
netes hirdetéseket néztem, és kiszolgálói munkák vannak főként. ilyen helyekre tapasztalat minden nélkül érdemes menni, vagy ezekhez muszáj valami képzettség?
2015. júl. 7. 21:34
1/4 anonim válasza:
Képzettség nélkül dolgoztam büfében ott,jó órabérrel,netes hirdetésekre jelentkeztem.Örülnek ha valaki jelentkezik,mert nem sokan mennek oda dolgozni.Viszont olyan helyre menj,ahol rendesen meg is fizetnek,normális a szállás,mert láttam olyan szállásokat,amik katasztrófák voltak.
2/4 A kérdező kommentje:
szállás az megvan, a nyaralónk :)
2015. júl. 7. 22:12
3/4 A kérdező kommentje:
és amúgy nem gáz, ha olyanra is jelentkezek, ahol kiírják, hogy német nyelvtudás, meg hogy nőt keresnek. (fiú vagyok)
2015. júl. 7. 22:15
4/4 A kérdező kommentje:
és nem tudok németül a scheißén kívül sokkal többet :)
2015. júl. 7. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!