Mit reagálnátok ha a főnök közölné 3 nap helyett 4-et dolgozol ugyanannyiért és ha nem tetszik, mehetsz? Konkrét mondatokat kérnék mit mondanátok.
Részmunkaidős konyhás vagyok céges menzán. 3 napos vagyok. A főnök behívott közölte ezentúl 4 napot fogok jönni (nem az hogy szeretne megkérni, hogy… hanem kijelentő módban 4 napot jössz) de többet erre nem fizet, vagyis 4 napra is annyi a pénz mint 3-ra. Látta rajtam hogy készülök kinyitni a szám gyorsan hozzátette: nem vitatéma, ez van, ha nem jó keresnek mást.
Így kell alkudni! Csinálod amit mondok vagy repülsz.
Mivel első haragból szólni sose jó, csak annyit mondtam: hétfőig átgondolom.
Egyelőre ebben maradtunk.
Ti mit mondtatok volna a helyemben? Ott és akkor?
Mert hétfőn én mit fogok tenni azt sejtem sajnos. Mit tehetek. Más állás nincs főleg nem 3-4 napos, így maradok
Kérlek elmondom újra nem keresem a kifogást. Már megtaláltam.
Kor: 50 felett. Ennyi kifogásom van és ez mindent visz.
Aki mást mond annak fingja sincs a mai munkaerőpiacról.
FINGJA SINCS!
AZ meg hogy még az 50 mellé nő is vagyok csak tetézi az eleve zéró sanszos helyzetemet.
Hova a szarba kell egy nagymamakorú nő? Hova a szarba? Sehova.
Ilyen trágyadombra mint ez is ahol most vagyok.
Ha egy 20-assal fiatalabb lennék, már akkor se nagyon.
Én látom a kolleganőmet diplomás 20-as kiscsaj, és ott mosogat velem!
Sehova se kell! Diplomás 20-as! Sehova! Különben nem lenne itt.
De az egyéb technikai személyzet közt is bőven van "jó" példa. Biztonsági őr 30 alatt 2 diplomával. Hol van ilyen kérdezitek? Nálunk. El lehet jönni megnézni.
Recepciós csajok mind 30 alatt mind diplomás. Másképp fel se vezsiok őket. És ott ülnek havi nettó 80-ért....
Mellé.
Pesti vagyok születésem óta.
Pesti a cég is.
Már itt vagyok a "nagy" Pesten ahol állítólag annyi a munka.
Lehet hogy annyi a munka (mondjuk én meg mások se nagyon ezt látják) de még ha sok is a munka oda nem én kellek.
Ez még egy dolog mert öreg vagyok mint az országút de huszonévesek se találnak lószart se. Ilyet mint ez. Trógermeló szar pénzért.
Basszus, az egyik rokonomnak van egy szállodája Villányban, gyakorlatilag folyamatosan tépi a haját szerencsétlen, mert nincs szakács, nincs pincér, nincs recepciós, lassan már érdemi konyhalányt se tud felvenni, mert nincs, aki ért valamit, elment külföldre.
Budapesten, a Balatonon ez hatványozottan igaz. Na, aki ilyen környezetben munkanélküli, az meg is érdemli.
Na van hotele Villányban??????
Na ajánlj be engem!!!!!!!
Mondd neki: itt egy pesti jóval 50 feletti maca (akinek ugye lakhatását is meg kéne oldani) aki menne. Szaktudása és tapasztalata a vendéglátás terén ugyan zéró (mert azt hogy céges menzán mosogatok tálalok az nem vendéglátás) de nagy az elszánás!
Na nosza! Kérdezd meg mit szól hozzám!
Nem huszonéves dekoratív cicababa vagyok ám, ezt is fűzd hozzá külön! És nincs tapasztalat se...
"Budapesten, a Balatonon ez hatványozottan igaz. "
Na hagyjuk már ezt az ostoba szar dumát! Szerinted mégis mi a lószarért nem talál embert egyik vendéglátós se? Miért nem megy a kutya se hozzájuk????
MERT LÓSZART SE FIZETNEK! MERT BE SE JELENTENEK! MERT AZT SE IGAZ AMIT KÉRDEZNEK!
Hagyjuk már a szar dumát. Hát nem véletlen hogy ilyen mocskokhoz a kutya se megy. Én se mennék. MInek. csaló mocsok munkáltató van helyben. Tisztességes vendéglátós nem létezik. Nem véletlen hogy nincs emberük.
Mit fizetnének ezek? Egy tál lencsét?
Ha fizetnének normális pénzt lenne ember is.
" munkanélküli,"
Ki itt a munkanélküli? Én nem.
Itt egy kommnet az origóról. MINDEN benne!!
Fordult a kocka!!!most màr ha elöre fizetne ki 5 hónapot se mennèk el egyikhez sem!aztàn azt mondjàk hogy az oktatàssal van a hiba ,nem velük
Gyors matek:nincs rendes fizu=nincs alkalmazott=nincs forgalom=nincs nyeresèg=nincs ùj BMW
Ezt kellene megtanulniuk a vendèglösöknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!