Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit reagálnátok ha a főnök...

Mit reagálnátok ha a főnök közölné 3 nap helyett 4-et dolgozol ugyanannyiért és ha nem tetszik, mehetsz? Konkrét mondatokat kérnék mit mondanátok.

Figyelt kérdés

Részmunkaidős konyhás vagyok céges menzán. 3 napos vagyok. A főnök behívott közölte ezentúl 4 napot fogok jönni (nem az hogy szeretne megkérni, hogy… hanem kijelentő módban 4 napot jössz) de többet erre nem fizet, vagyis 4 napra is annyi a pénz mint 3-ra. Látta rajtam hogy készülök kinyitni a szám gyorsan hozzátette: nem vitatéma, ez van, ha nem jó keresnek mást.

Így kell alkudni! Csinálod amit mondok vagy repülsz.

Mivel első haragból szólni sose jó, csak annyit mondtam: hétfőig átgondolom.

Egyelőre ebben maradtunk.

Ti mit mondtatok volna a helyemben? Ott és akkor?

Mert hétfőn én mit fogok tenni azt sejtem sajnos. Mit tehetek. Más állás nincs főleg nem 3-4 napos, így maradok

2016. máj. 27. 13:01
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Nekem csak kettő kifogásom van illetve a kettő egy voltaképp.

Nő és 50 felett. bŐVEN FELETT.

Ez nem elég?

2016. máj. 27. 14:03
 22/39 anonim ***** válasza:
De mondjuk ha normális cégeknél próbálkoznál és nem adnád le ennyi képzettséggel, még lehet, hogy sikerrel is járnál. Nem tudom, hogy hogy nézel ki, de egy fiatalos frizura, egy - két fiatalos ruha és tuti, hogy egy pár évet letagadhatsz a korodból.
2016. máj. 27. 14:06
 23/39 A kérdező kommentje:

És amikor ránéznek a szül dátumomra akkor abból hogy tagadok le?

Egyébként: akár 10 évet is levehetnék az is bőven sok lenne.

Nőként 35-ig bezárólag. Aztán már vénasszony kategória sehova se kell. Illetve sehova ami normális hely, max iylen trágyadombra.

2016. máj. 27. 14:15
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Jól van akkor, maradj csak a konyhán és siránkozz, hogy kihasználnak.

Csak azt lehet kihasználni, aki hagyja is magát.

2016. máj. 27. 14:18
 25/39 anonim ***** válasza:
Nagymamám (aki nő) idén tölti a 68-at (ami kicsit több mint a 35), nyugdíjazásáig dolgozott, utána elindította a saját vállalkozását, azóta is azt viszi. Ennyit a kifogásokról.
2016. máj. 27. 14:23
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Te diplomás tapasztalt ember létedre konkrét mondatokat vársz vadidegen emberektől...ez már önmagában probléma, ami megoldásra vár. Csak te tudod megoldani.

Bennem, mint olyan emberben, aki ugyan tizenakárhány évvel fiatalabb vagyok,ám magam is dolgoztam betanított munkákat diplomával, csak kérdések fogalmazódnak meg a problémád többi részével kapcsolatban:

Miért nem próbálkozol minőségibb munkahelyekre pályázni,mint a menza? Mert 200-ból 200x elutasítottak? A világ ilyen: lehet, hogy a 205., vagy a 400. pályázatoddal szerzel végzettségednek megfelelő állást. Kevés helyen, de van, ahol a tudást többre tartják a fiatalságnál.

A mi iskolánkba pl. idén vettek fel egy tanárnőt, aki bőven védett korban van. Azért az mégse üzemi konyha.

Vagy az a lényeg, hogy csak 3 napot kelljen dolgoznod? Ha ennyi energiát fektettél a tanulásba, kötve hiszem.

Nem zavar, hogy olyan ember a főnököd, aki úgy érzi, bármit megtehet veletek? Engem zavarna, már keresném is a másik állást.

Ott és akkor elfogadtam volna az ajánlatát, és otthon elkezdtem volna gőzerővel túrni a netet állás után, és küldözgetni a CV-t az összes olyan cégnek, ahol orosz nyelvtudású titkárnőre, vagy akármire lenne szükség elképzelésem szerint.

A vak tyúk is talál szemet, feltéve, hogy keres...

2016. máj. 27. 18:38
 27/39 anonim ***** válasza:

Aki ennyi végzettséggel elmegy egy koszos konyhára melózni az meg is érdemli. Orosz nyelv népszerű megint.

Meg amúgis van jópár cég Magyarországon akiknek vannak orosz ügyfeleik és égető hiány van tolmácsokból. Vállalhatsz diákokat is magánórában akiket tanítasz. Vagy menj el recepciósnak Hévízre az egyik szállodába. Csomó orosz van ott is. Elég ötletet adtam énis ,vagy jönnek ezután is a kifogások ?

2016. máj. 27. 22:18
 28/39 A kérdező kommentje:

"Vagy menj el recepciósnak Hévízre az egyik szállodába."

a) troll vagy

b) komolyan írtad. akkor meg melyik zárt intézményből szöktél????

Hévízre. Recepciósnak. Nyuhdíj előtt álló nőként. Zéró kapcsolattal és vendéglátós múlttal.

Értettem.

Két kézzel kapnak majd utánam. két kézzel.

2016. máj. 28. 09:57
 29/39 A kérdező kommentje:

"ki ennyi végzettséggel elmegy egy koszos konyhára melózni az meg is érdemli. "

De nézzük a másikat. SZarok az egészre és elmegyek közmunkázni ami egy seegály igazából és a te adóforintjaidból megy.

Aztt meg te érdemled meg?

Tudod amikor a postás hozza a villanyzsámlát az a villanyszámla nem kérdezi meg hoyg konyhás fizuból lesz-e befizetve. De valamiből be kell fizetni! ÉS ha nincs más akkor mégis miből?

Hagyjam itt ezt is? Aztán élni miből?

2016. máj. 28. 09:59
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok aki a recepciós dolgot írta. Akkor továbbra is keresd a kifogásokat nem meglátva a lehetőségeket. További jó önsajnálatot. És ragyogjanak ám a tányérok!
2016. máj. 28. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!