Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit reagálnátok ha a főnök...

Mit reagálnátok ha a főnök közölné 3 nap helyett 4-et dolgozol ugyanannyiért és ha nem tetszik, mehetsz? Konkrét mondatokat kérnék mit mondanátok.

Figyelt kérdés

Részmunkaidős konyhás vagyok céges menzán. 3 napos vagyok. A főnök behívott közölte ezentúl 4 napot fogok jönni (nem az hogy szeretne megkérni, hogy… hanem kijelentő módban 4 napot jössz) de többet erre nem fizet, vagyis 4 napra is annyi a pénz mint 3-ra. Látta rajtam hogy készülök kinyitni a szám gyorsan hozzátette: nem vitatéma, ez van, ha nem jó keresnek mást.

Így kell alkudni! Csinálod amit mondok vagy repülsz.

Mivel első haragból szólni sose jó, csak annyit mondtam: hétfőig átgondolom.

Egyelőre ebben maradtunk.

Ti mit mondtatok volna a helyemben? Ott és akkor?

Mert hétfőn én mit fogok tenni azt sejtem sajnos. Mit tehetek. Más állás nincs főleg nem 3-4 napos, így maradok

2016. máj. 27. 13:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megbántani, de akinek ilyen végzettségekkel egy konyhán dolgozik, annak nagyon rossz a self-managementje.

Egy jó önéletrajz, önbizalom és ennyin múlik az egész. Az orosz nyelvre most megint nagy igény van, akár vállalhatsz diákokat is oktatásra vagy elmehetsz call centerbe, ott is van részmunkaidő, meg alapfokú számítógépes tudás kell hozzá.

2016. máj. 27. 13:35
 12/39 A kérdező kommentje:

"Egy jó önéletrajz, önbizalom és ennyin múlik az egész. "

Aha. Persze. És amikor felhívnak önéletrajz nyomán hogy hány éves is tetszik lenni?

AKkor már helyből miről beszélünk. Kit érdekel mit végeztem hol dolgoztam. Senkit. Amíg a hány éves a 1st szempont addig tök8.

2016. máj. 27. 13:37
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezért írtam az SSC-t, mert ott mindenféle korosztály dolgozik...
2016. máj. 27. 13:40
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Most azt várod, hogy sajnáljunk? Bárki bármit is tanácsolt, mindent le tudtál húzni.

Igen, neked nagyon rossz és te nem tehetsz semmiről. Ennyi. Mondj fel, és élj meg amiből tudsz.

Ennyi végzettséggel tényleg nagyon bénának kell lenni, ha a konyhán dolgozol.

2016. máj. 27. 13:48
 15/39 anonim ***** válasza:

"Mit hiszel mi vagyok? Vagy magadat hiszed valami emberiség megalkotójának? Jól benézted mikor kinéztél engem. Na szevasz."

Hazamennék és állást keresnék.

2016. máj. 27. 13:50
 16/39 A kérdező kommentje:

"Hazamennék és állást keresnék.

"

Csak egy hülye dobja el a lyukas cipőjét amíg nincs másik. A lyukas cipő nem jó de még mindig jobb mint cipő nélkül.

2016. máj. 27. 13:52
 17/39 A kérdező kommentje:

"agyon bénának kell lenni"

Helyesbítsünk. Nem bénának. KOROSNAK.

Nme mindegy.

De van itt a konyhán husonéves szintén diplomás csajszi is.

Aki örül hogy végre van bejelentett melója életében először mert eddig csak diploma ide vagy oda közmunka jutott neki.

2016. máj. 27. 13:54
 18/39 anonim ***** válasza:

Én azt reagáltam volna hogy szevasz, itt se vagyok, és már reagáltam is.

Volt már olyan hogy reggel 7:30-as műszakkezdéskor rossz napja volt főnöknek is meg nekem is, egy mondatváltás után annyit mondott hogy ha nem tetszik el lehet menni, én meg jó erősen betettem magam mögött az vasajtót, a vakolat hullott.

Fél 10-kor hívott, vezettem, nem vettem fel, 10 kor SMS:"számíthatok rád, megbeszéljük?"

Másnap mentem dolgozni, nagyobb bérért, azóta is ott vagyok, néha elhintem hogy külföld, meg tele a tököm az egésszel, általában akkor normálisabb munkákat kapok, de kaptam már fizetésemelést is egy olyan mondatért hogy jövő héten ausztriában dolgozok. Munkatársaim meg semmi fizetésemelés, pedig van nálam jobb dolgozó a cégnél.

2016. máj. 27. 13:54
 19/39 A kérdező kommentje:

"Másnap mentem dolgozni, nagyobb bérért,"

Ha-ha. Andersen meseóra?

Ne fárassz.

2016. máj. 27. 13:55
 20/39 anonim ***** válasza:
93%
Látom kifogásokkal tele a padlás.
2016. máj. 27. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!