Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem társalognak velem a...

Miért nem társalognak velem a kollégám?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy mindig én kérdezek az összes kollégától hogy pl mi újság mi a szitu meg stb stb.

Ők meg vissza sosem kérdezne hogy hogy vagyok én vagy a gyerekem vagy hogy mi újság?

Egyszóval magamban is beszélhetnék.

Annyira fáj, hogy civilben nem vesznek emberszámba magyarul ott a melohelyen, én azt érzem, meg ha én nem kérdeznék nem kezdeményeznék akkor egész nap nem szólnának hozzám egyszóval csönd van.

Ez miért van?

A többi kollégám meg ugy beszélgetnek egymással.

Én vagyok a rossz?

Én a melohelyen barátságos, mindent megcsinálok ha szólnak, precizen csinálok meg a munkámat, kezdtem beszélgetni csak mindig abba kell hagynom mert rzem hogy a másik felet nem érdekli mert nem kérdezz vissza.Mindenre értem meg igent kapok tömören röviden.

Luzernek nézn ek engemet?

Miért nem társalognak velem?

Ma kipróbátam egész nap kussoltam és semmi nem is kérdezik meg hogy mi a bajom meg ilyenek?

Min változtassak?

Annyira fáj ez nekem lelkiekben.

Az egész társaság ellenem lenne.

2016. máj. 24. 18:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Korod? Nemed?
2016. máj. 24. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!