Kollégám mindig csesztet, nagyon megverném, de nem tehetem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig szemetel, és mondja, hogy vegyem fel és dobjam ki a kukába. Mikor beérek a melóhelyre mindig utánam köp egyet, és mondja, hogy nyaljam fel. Milyen ember az ilyen?2016. jan. 11. 20:37
2/6 anonim válasza:
Ez,kérlek szépen,egy suttyó paraszt.Biztos van valamid,amit irigyel.Mondjuk azt,hogy értelmesebb lehetsz nála:D Sz*rd le,de ha az nem hatékony,verd meg...
3/6 anonim válasza:
A szemetelést ignoráld, vagy ha nagyon zavar, csak úgy mellékesen, amikor úgyis felállsz, rúgd a szemetet az ő irányába. A köpködésre szólj vissza valami frappánsat, előre is kigondolhatod, hogy mit. Ne mutasd ki, hogy ingerült vagy miatta, mert pont arra játszik.
4/6 anonim válasza:
Ebben a hidegben úgysem feltűnő ha valaki símaszkot hord, verd meg abba, vagy lopozz a házához és borítsd fel a kukáját.
5/6 anonim válasza:
Miért nem teheted? Ennek a töredékéért, is jutalmaztam már. Azóta még kedvesek is velem...
6/6 anonim válasza:
Üdv a klubban :) Egy alávaló féreg mindenféle koholt vádakat tálalt a főnökség felé, csak mert nem tudta elviselni, hogy mekkora szakbarbár. Emiatt a görény miatt váltottam s lám 3 helyre is bejutottam volna :) Szóval Te is piszkosul jól végzed a dolgod, őt meg ha onnan kirúgják, nyugdíjig munkanélnülin tengődhet. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!