A munkahely tulajdonképpen nem olyan mint egy börtön?
Nekem a munkahelyem kb olyan mint otthon...
Akkor megyek wc-re, enni, inni amikor akarok.
Még a hazamenetelt is én szabom meg, csak akkor előbb kell jönnöm, vagy másnap ledolgoznom...
Van net, gép és szabadidőm. Tudok tanulni, zenét hallgatni, programozni, dolgozni...(talán egyedül csak komolyabb játékokat nem tudok tolni, de azért ez egy munkahely :) )
Szerintem egy börtön messze nem ilyen!
Én pl soha nem unatkozok, ha nincs épp feladat akkor tudok tanulni, filmezni, youtubeozni, gyakorizni......
23F
A börtönben megteheted, hogy csak úgy hazamész, és azt mondod, nem mész be többet? Ne ugye, hogy nem.
A munkahelyen megteheted.
Nem vagy köteles dolgozni. Igaz, ha boldogulni akarsz, akkor kell, de senki nem kötelez rá.
Ha nem tetszik a munkád, akkor válthatsz munkahelyet. Ellenben börtönben nem szabhatod meg, hogy hol helyezzenek el.
Én az enyémet nem érzem börtönnek, még akkor sem, ha éppen rossz a kedvem, nem a "kedvenc" társaságommal vagyok vagy bármi egyéb nyűgöm van.
HA te nem szereted a munkahelyedet, akkor hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!