Miért nem keresnek az emberek munkát? Sírnak hogy nincs munkájuk de semmit sem tesznek érte, hogy legyen.
Azért azt nem merném állítani hogy ilyen olyan végzettséggel meg 1000 év tapasztalattal érhető el. Most lettem 23 és már 1 éve itt dolgozom. Érettségim van, irodában ülök egy multinál, és az alapom is efelett van. 2 tulóra és megvan a 280-300.
Nem az a gond hogy sokat fizet, mert egy gémer több milliót is keres havonta ha jól csinálja, ugyan ez igaz azokra akik appokat tesztelnek és értékelik, az is egy munka úgymond, mint az újságírás, írsz a semmiről, jó fizetésért.
Nekem az nem stimmel hogy nem kaptam semmi cég információt, letöltöm, írok egy velős véleményezést, de így láttatlanban nem fogok letölteni semmit, és elpazarolni az időmet. Látok egy weboldalt, egy cégnevet, egy arcot, akkor azt mondom okés, a 2 dollár nem vág földhöz.
De így láttatlanban bocsánat, de ez csalás gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!