Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért nem keresnek az emberek...

Miért nem keresnek az emberek munkát? Sírnak hogy nincs munkájuk de semmit sem tesznek érte, hogy legyen.

Figyelt kérdés
2 hete adtam fel állás hirdetést. Havi 200.000 Ft-s nettó fizetés itthoni munka. 6 oldalon hirdetve 22 jelentkező. Kértem próba munkát ami 20 percet vett volna igénybe. Senki sem csinálta meg. Most ilyenkor mi van nem találok embert....
2016. máj. 10. 14:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
2016. máj. 10. 15:02
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Itt az alkalom kérdező. Páran már jelezték, hogy érdekelné őket.

Aztán ide meg is írhatják a tapasztalataikat és ha az pozitív akkor még többen fognak jelentkezni.

Egy ilyen okos munkáltató ezt nem látja át azonnal?

2016. máj. 10. 15:05
 13/22 anonim ***** válasza:
Én már jelentkeztem is e-mailben. :)
2016. máj. 10. 16:56
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsan kaptam is választ e-mail-ben. Az amazonról kellett volna vásárolnom egy appot, hogy azt próbaképpen teszteljem. Érdekes, e-mailben céges telefont emlegetnek, de a próbamunkátra való app letöltés fizetős. :)

Nem találsz embert, mert az emberek nem ilyen hülyék.

2016. máj. 10. 17:17
 15/22 anonim ***** válasza:

Hát ez nem hangzik valami jól. Rögtön fizessen a munkavállaló a próbamunkáért?

A kérdésben írja, hogy 20 percet vett volna igénybe de azt nem hogy pénzbe is került volna.

2016. máj. 10. 17:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű, hogy átverés, már az "itthoni munka + 200.000 Ft" se fért össze egymás mellett. :)
2016. máj. 10. 17:31
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Akkor ne csodálkozz,ha senki nem akarja elvállalni a munkát!

Mi az hogy fizetni kell a munkavállalónak a próbamunkáért?

Honnan tudja az ember,hogy ez nem a te appod,és így akarsz pénzt keresni?

Mi a garancia arra,ha valaki letőlti utána nem-e tunsz el a nagyvilágból?

Ne haragudj,de alap szabály hogy nem fizetünk előre a munkáért.

Szóval ugyanolyan tapló vagy,mint a többi "becsületes" munkáltató!!!

Szerintem nyugodtan bek@ph@tod a nagy .... Mert ilyennel itthon nem fogsz pénzt keresni. Az emberek nem hülyék,s ha azok is akkor külföldi munkára költik a pénzüket. ;)

2016. máj. 10. 18:33
 18/22 anonim ***** válasza:

Bár maga a „próbanap” vagy „próbamunka” intézménye hivatalosan nem létezik, ennek ellenére van munkajogi megnevezése: úgy hívják, hogy „feketemunka”!

A munkavállaló megismerésének nem ez a hivatalos módja, hanem a próbaidő, amely kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy a munkaadó és a munkavállaló megismerjék egymást. Azonban a munkavállaló bejelentését nem lehet elkerülni, a próbaidő alatt is be kell jelenteni a munkavállalót, és munkaszerződést is kell vele kötni.

2016. máj. 10. 22:06
 19/22 Eszter76 ***** válasza:

Cuki hirdetés... na ez az a típus, amire soha, senkinek nem szabad válaszolni... otthonról dolgozhat gyakrolatilag bárki, tulajdonképpen nem is dolgozni kell, hanem pénzért játszani... már itt sántít... de a kedvenc mondatom, ami azonnal kiveri a biztosítékot az ez: "Jelentkezz és dolgozz akár 48 órán belül." Bruhahahaha.

Még az is lehet, hogy ez is multi-level marketinges... szervezz be magad alá még 46 tesztelőt és majd az általuk befizetett pénzből te is kaphatsz...

Ja, és úgy itthoni, hogy otthonról dolgozol, és úgy nettó 200? Mindezt részmunkaidőben! Ne vicceljünk már!

2016. máj. 10. 22:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy idejön valaki sírni, hogy az emberek nem akarnak munkát, közben meg csak átverni akarja az embereket. Tudod milyen érzés amikor nincs munkád, azt sem tudod miből élsz meg a hónapban? Jelentkezel egy munkára lehúznak, jön a poffáraesés. Ez nemcsak az átvertek kategória, hanem megalázás, kihasználás olyan embert aki így is reménytelen helyzetben van. Nagyon nagyon remélem, hogy ezt még visszakapod az élettől.
2016. máj. 11. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!