Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Próbaidő alatt két héten...

Próbaidő alatt két héten belül egyből táppénzre menni mennyire gáz?

Figyelt kérdés
Június 1-től felvettek dolgozni, de június 13-án lesz a vastagbéltükrözés és erre már április óta meg van az időpont. Tehát táppénzre kéne mennem legalább 3 napra, vagyis csak 2 mert a hashajtás vasárnapra esik és hétvégén nem kell dolgozni. Persze ezt a munkáltató nem tudja. Mennyire gáz, hogy két után egyből táppénzre megyek? Főleg próbaidő alatt? Simán kirúghatnak, nem? Szerintetek elmondjam munkába állás előtt? Inkább fel se vegyenek, minthogy kirúgjanak két hét után.

2016. máj. 9. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz, egyszer ez van, mit tudsz csinálni? Van saját életed a munkán kívül, na bumm. Én elmondanám előre. Ha ezt nem értik meg, akkor erre a munkahelyre nem is mennék. Hiszen ez nem lógás.
2016. máj. 9. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Emiatt szerintem nem lesz baj, hisz mindenkinek vannak egészségügyi problémái.
2016. máj. 9. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Abból baj nem lehet, ha nyílt kártyákkal játszol. Szépen a második körös interjú alkalmával elmondod, hogy szeretnéd az állást, de június közepére van egy tervezett műtéted, ami miatt néhány napot hiányoznod kell.
2016. máj. 9. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Már írtam nekik, kiváncsi vagyok mi lesz
2016. máj. 9. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha meg pattognak, vidd be a leleteket.
2016. máj. 10. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!