Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen ruhában menjek erre az...

Milyen ruhában menjek erre az interjúra?

Figyelt kérdés

Diplomás vagyok, de ez nem diplomásnak való munka, hanem szerintem szakközepes végzettségűnek.

Tulajdonképpen egy tanya szerű helyen van a termelő üzem, és ott is lesz az interjú, vagy hát inkább csak "találkozó".

A kosztümöt erős túlzásnak érzem és magassarkút sem akarok felvenni, de enélkül a szerelésem elég "topis".

Fehér blúzban gondolkodom és hozzá egy csinosabb utcai nadrág, vagy esetleg sötét, koptatás nélküli farmer. Szerintetek??

Vagy alkalmi blúz, hozzá alkalmi nadrág?

2016. máj. 9. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Bikini
2016. máj. 9. 22:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát ez leírás alapján farmer+póló kombó...

Én gyakran túlöltözök az interjúkra, mindenki más kb. lila kötött pulcsiban, szakadt szandálban, barna melegítógatyában jön el... én meg odaállítok nagy pucc parádéban, fekete nadrág, fehér blúz... és még én érzem magam hülyén, mert mindenki más lazán van, én meg "ünneplőben". :/

De egy ilyen helyre tuti nem kell kicsípned magad.

2016. máj. 11. 21:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Fehér blúzban voltam és egy sima nadrágban, amit utcán is hordok, de nem farmer. Szerintem pont jó volt.

Az interjúztató mondjuk polyhos melegítőben volt, de ez őt minősiti :D

2016. máj. 12. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!