Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Baj ha nem tudom annak a...

Baj ha nem tudom annak a nevét, aki behívott interjúra?

Figyelt kérdés
Nem tudom internetről sem kideríteni.
2016. márc. 24. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert kézfogással indítotok személyesen, akkor ismét bemutatkoztok egymásnak...
2016. márc. 24. 12:06
 2/5 A kérdező kommentje:

És hogy is kell úgy, hogy ne egyszerre mondjuk a nevünket?

Ő nyújtja a kezét, és én mondom előbb, majd ő. Igaz?

Nő meg férfi esetén is? Mivel hogy most interjú van, és ők fogadnak engem.

Rosszul gondolom?

És akkor a portán elég csak annyit mondani hogy interjúra jöttem, és ők majd elirányítanak. Nem kérdezik hogy kihez megyek?

2016. márc. 24. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne parázz már ennyire! Nem ezen múlik. Általában ő mutatkozik be először. A portán meg megmondod behívtak interjúra. Oda valószínűleg nem kell név...

És nyugi, ne kérdezz többet! Ez csak egy interjú...

2016. márc. 24. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Nem probléma,hogy nem tudod a nevét,mert ha mész az interjúra először is kézfogással köszöntök egymásnak majd azután jön a bemutatkozás.Az,hogy te vagy ő nyújtsa a kezét,azt adja magát a helyzet,de nyújthatod Te is!
2016. márc. 24. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Ó, nyugi én csak negyedjére jegyeztem meg a főnököm nevét. :D

Először telefonban mutatkozott be, amikor behívott interjúra, de hadarta a nevét, ezért nem értettem. Másodszor az interjú előtt bemutatkozott, de halkan mondta és zaj volt az épületben, nem hallottam. Harmadjára megint telefonon mondta, amikor felhívott, hogy menjek be szerződést aláírni, de épp egy bevásárló központban voltam, háttérzaj volt, megint nem hallottam. Negyedjére mentem szerződést aláírni és úgy kerestem, hogy nem is tudtam a nevét. Megyek be az épületbe, összefutottam egy dolgozóval és kb. ez a párbeszéd zajlott le:

- Jó napot! Keresztes Ádámot keresem.

- Kit?

- Keresztes Ádámot.

- Nem Keszthelyi Andort?

- Hááát.... Lehet...

- Ő lesz az, a folyosó végén jobbra.

- Szóval Keszthelyi András, köszi.

- Andor!

- Tessék?

- Andor!

- Ja jó, Andor. Köszönöm.

XD

2016. márc. 24. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!