Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Adtok tippeket interjúra egy...

Adtok tippeket interjúra egy nagyon izgulós lánynak?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, külföldön élünk a barátommal. Néhány hete keresek munkát, hétfőn délelőtt interjúm lesz. A gond a dologgal, hogy amint megtudtam, minden angol tudásomat elfelejtettem és fél percen belül menni kezdett a hasam. Nagyon nem bírom jól ezt a felfokozott idegállapotot.

Most már megnyugodtam, de tudom, hogy vasárnap éjszaka, illetve hétfőn megint nem leszek rendben. Félek, hogy valami katasztrófa fog történni. Nem jut eszembe a főnök neve, vagy ilyesmi. Néhány hete vagyok csak itt, a kiejtéshez nem vagyok egészen hozzászokva. Ez életem első nem magyar nyelvű interjúja. Tudtok segíteni?

2014. jan. 10. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Nem múlik ezen semmi sem.

Már az elején közöld hogy max 15 percet tudsz szánni az egészre, és ne tegyenek úgy mintha a védelmi miniszteri pozícióra jelentkeznél!

Am nyilván leginkább arra kiváncsiak, hogy hoygan beszélsz meg hogyan jelensz meg.

Szerintem ahol ez túlságosan számít, az a meló már régen gáz...

2014. jan. 10. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:

"Már az elején közöld hogy max 15 percet tudsz szánni az egészre, és ne tegyenek úgy mintha a védelmi miniszteri pozícióra jelentkeznél! " NOOORMÁLIS??? Ha ilyet mondasz, akkor biztos nem téged vesznek fel:DDD

1. Hasmenés ellen: ne egyél be az interjú előtt, legfeljebb 1-2 pogácsát.

2. Izgalom ellen: hajts le 3 cl pálinkát

3. A hétvégén keress rá a Google-en a standard interjú kérdésekre, és tanulmányozd a helyes válaszokat. Mint pl. itt:

[link]

2014. jan. 10. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
NORMÁLIS??? Pálinkát azért ne igyál!:-):-):-):-)
2016. márc. 24. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!