Adtok tippeket interjúra egy nagyon izgulós lánynak?
19 éves vagyok, külföldön élünk a barátommal. Néhány hete keresek munkát, hétfőn délelőtt interjúm lesz. A gond a dologgal, hogy amint megtudtam, minden angol tudásomat elfelejtettem és fél percen belül menni kezdett a hasam. Nagyon nem bírom jól ezt a felfokozott idegállapotot.
Most már megnyugodtam, de tudom, hogy vasárnap éjszaka, illetve hétfőn megint nem leszek rendben. Félek, hogy valami katasztrófa fog történni. Nem jut eszembe a főnök neve, vagy ilyesmi. Néhány hete vagyok csak itt, a kiejtéshez nem vagyok egészen hozzászokva. Ez életem első nem magyar nyelvű interjúja. Tudtok segíteni?
Nem múlik ezen semmi sem.
Már az elején közöld hogy max 15 percet tudsz szánni az egészre, és ne tegyenek úgy mintha a védelmi miniszteri pozícióra jelentkeznél!
Am nyilván leginkább arra kiváncsiak, hogy hoygan beszélsz meg hogyan jelensz meg.
Szerintem ahol ez túlságosan számít, az a meló már régen gáz...
"Már az elején közöld hogy max 15 percet tudsz szánni az egészre, és ne tegyenek úgy mintha a védelmi miniszteri pozícióra jelentkeznél! " NOOORMÁLIS??? Ha ilyet mondasz, akkor biztos nem téged vesznek fel:DDD
1. Hasmenés ellen: ne egyél be az interjú előtt, legfeljebb 1-2 pogácsát.
2. Izgalom ellen: hajts le 3 cl pálinkát
3. A hétvégén keress rá a Google-en a standard interjú kérdésekre, és tanulmányozd a helyes válaszokat. Mint pl. itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!