Rockergirl kérdése:
Hogyan legyek jó nő? Stílusban, és alakban is? Tudnátok tippeket mondani?
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 11:28
1/10 anonim válasza:
Mindenkinek úgysem tudsz megfelelni. Légy önmagad és legyél egészséges ennyi az egész. Az igazi "jó nő" a kisugárzása miatt az, nem az alakja, vagy a stílusa miatt :)
2/10 A kérdező kommentje:
:) köszönöm, ezt figyelembe veszem!
2013. júl. 27. 11:42
3/10 anonim válasza:
ha azt akarod,hogy forogjanak utánad a pasik ,akkor húzzál vagy egy piros cipőt,
-vagy sapkát-kalapot,
-vagy szandit-gumicsizmát,
-vagy pólót-kardigánt,
-vagy bármit,
a lényeg,hogy ilyen piros legyen,-és tuti a hatás :
4/10 anonim válasza:
Jó nő akkor leszel,ha van önbizalmad,ápolod a lelked-tested. Onnantól meg mindenki eldönti hogy megfelelő vagy-e.
5/10 A kérdező kommentje:
ezt a piros ruhást kipróbálom.:)):D és az önbizalom. az a gond,hogy ezt tudom.. és sokan mondták, hogy: milyen jó, hogy ekkora önbizalmam van.. kívülről ez látszik, de belülről nem így érzem magam..:|
2013. júl. 27. 12:02
6/10 anonim válasza:
Legyél kocka, és nézz ki jól mellé. Akkor garantálom, hogy soha az életben nem lesz férfiproblémád.
7/10 anonim válasza:
Csak magadat add, ez a legfontosabb! Ha változni akarsz, azt se mások miatt tedd, hanem csakis magad miatt! Tapasztalat.
8/10 A kérdező kommentje:
a kockaság megvan:D sokan mondják, hogy szép vagyok és, hogy legyek modell. akkor a "nézz ki mellé jól" is megvan?
hu, ez jól jött. önmagam, végül is abban vagyok a legjobb:D
2013. júl. 27. 15:11
9/10 anonim válasza:
6-os vagyok: Azt így látatlanban nehéz megmondani, hogy megvan-e a "nézz ki mellé jól", de ha sokan mondják, akkor minden bizonnyal úgy is van. :)
10/10 A kérdező kommentje:
:)
2013. júl. 28. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!